Showtime Shameless 7. Sezon Yorumları

7x2

Genel olarak iyi bölümdü. :D

Carl'ın sahneleri iyiydi de yani otur evinde işte kendi kaşındı. :A Yalnız lavabo sahnesi iğrenç ötesiydi. Bir dizide gördüğüm en iğrenç şeylerden biri olabilir. :(

Fiona'nın iş yerinde yaptığı operasyonu takdir ettim. :A Yeni gelen garson kız epey güzeldi. Lip de tabii bu konularda dünyanın en şanslısı. Dizideki her karakterin 10 saniyede Lip'e aşık olma saçmalığı devam ediyor. :D

Rakun sahnesi muhteşemdi. :D

Kevin'in olayı yanlış anlaması ve sonrasında olanlar güzeldi. :D

8/10

7x3

İlk iki bölümün altındaydı ama yine de idare eder. Frank'in yeni Gallagherlar yaratma çabası güldürdü. :A Deb gerçekten sinir bozucu işler yapıyor. Fiona'nın atar yapmasına kızamadım yeter yani herkesin derdiyle yıllardır uğraştığı. :):)

7/10

7x4

Yine klasik Shameless kalitesinde bir bölümdü. Keyifle zerre sıkılmadan izliyorum bu sezon. Geçen sezonu da kötü değildi ama bu sezon daha önde gibi duruyor şu aşamada. :)

Bölümde Frank yine güldürdü. Reyizin nutuk attığı sahnelerde kendimi gülmekten alıkoyamıyorum. Hele sonunda barınak yıkılmasın diye kendini feda edişine koptum. :A

Ian yeni biriyle tanıştı bekliyordum böyle bir şey. Tanıştığı değişik adamın değişik cinsiyet karmaşası ekibine ise şaşırdım baya. :A Ama ikili olarak muhabbetleri farklı oldu. Ian'da bu farklıığın olması gerekiyordu iyi oldu.

Carl ise her zamanki gibiydi. Her zaman adamım olarak kalacak. Hapiste yaşadıklarının olumlu yansımasını silahla yaptıklarında gördük. Swat'a katılmak istiyorum deyişine sağlam güldüm. :A Bakalım askeri okula gidecek mi merak ediyorum.

Svet Kev V üçlüsü yine formundaydı. Kev'in at olma sahnesine yarıldım. :A Svet ise ne mükemmel bir detaydır böyle. :bhr:

Lip ve Fiona sahneleri iyiydi. İki büyüğün aralarıdaki muhabbetler ve oyunculuk geçen bölümde de bu bölümde de hoşuma gitti. Lip'in hikayesi yine değişik yerlere kayacak gibi. Serverlar'dan bir şeyler kaptı kaçak işlere girip çok kazanacak heralde.

Bakalım merakla bekliyorum. Sezon içinde çok şey olacaktır. Daha yeni girdik sezona. Hala en iyi sezon olabilme potansiyeli var başlangıcından gördüğüm kadarıyla. :)

8.5/10

7x4

Fazla komik değildi ama yine sıkılmadan izledim. Bu sezon çok iyi başladı öyle de gidiyor.

Frank'in en sonda ki hali sesli güldürdü :D Kev-V-Svetlana üçlüsü süperdi yine :D Özellikle svetlananın sondaki hali ve suyla kendini ıslattığı sahneler müthişti :D

8/10

S07B04

Bu üçlü bölümün komedisi resmen yaa :F Fiona sen nasıl bişeysin yaa? Svet'in dediği gibi Fio insanları kullanıyor.

Lip ailede b*k gibi para kazanabilecek kişi ama 7 sezondur bişey yapabildiği yok. Umutlar Carl'ın Swat'a katılması :X

Ian yine birini buldu. Şu ayrımcılığı kendileri yapıyorlar. Bir ton isim de takmişlar kendilerine:F

Deb gerizekalılığı diyorum.
8/10

S07B05
Fiona yine milleti kullanıyor, Frank durumu düzeltti. Carl orduya yazılıyor, Debbie davalık oldu, Lip yediği kaba ***yor, İan emişecek birini arıyor. Svet, V, Kev yeni modern aile...
Bu bölüm pek sevemedim nedense 😕

7/10

7x05

Bölüm diğer bölümlere oranla düşük olsa da fena değildi.

Kev'in Ian sohbetine ve sondaki aşı muhabbetine sağlam bi kahkaha attım. :A Yine Carl'ın atalarımı öldürmediniz mi muhabbeti çok iyiydi. Kızın babasıyla iyi ikili oldular. Askeri okuldaki Carl maceralarını merakla bekliyorum. :A Lip olayı bakalım neyle sonuçlancak. Başına işler gelecek gibi.

7.5/10

7x5

Geride kalan bölümlere göre vasattı ama sezon içinde 1-2 tane böyle bölüm olması normal. Frank işi iyice büyüttü sonu kötü olcak gibi görünüyor :D

S07B06
Geçen haftaya göre güzeldi:X
Carl kurtar kendini helal olsun demek için erken şimdilik:X Fiona Lip'ten destek göremeyince çirkefleşti:A Frankin sonunda foyası çıktı :F Liam'ı evde bıraktı noldu çocuga merak ettim :F
8/10

7x6

Güzel bölümdü ama +18 sahneler biraz fazlaydı, azaltmaları gerek. Carl reyiz askeri okulda da reyizliğini gösterdi :D

Frank'in haline üzüldüm :D

S07B07
Çook kötü bölümdü yaaa... bir tek frank'i takdir ettim o kadar...
6/10

7x6

Baya iyi bir bölümdü geçen bölüme göre özellikle. :)
Frank yine içler acısı hale düştü belliydi böyle olacağı. :A Carl reyiz ise yine o günlere dönüşün sinyallerini verdi. Sağlam kahkaha attım son sahnede. :A Debbs klasikti pek bi nane yoktu aynı Ian gibi. Kev Svet V üçlüsü yine absürdlükte uçtular. Kev'e bu sezon çok gülüyorum zaten. :A

8.5/10

Son düzenleme:
7x7

Klasik Shameless bölümü. Biraz duyguların ön planda olduğu bir bölümdü. Ama keyif aldım açıkçası.

Frank'in Liam için yaptıkları şaşırttı doğrusu. Ama sonuçları iyi oldu. :) Lip Sierra ilişkisi de ilgi çekici bir konu. Bakalım Lip için öncekiler gibi hüsrana dönüşecek mi göreceğiz. Artık şu adamın yüzü gülsün be. :A Fiona da risk aldı sonucu kötü biter bence. Shameless'da iyi son zor bulunur. Sezon sonuna doğru işler yine sarpa saracaktır. :)

8/10

7x7

Shameless standartlarının altında bir bölümdü bence. Frank'in olayı iyiydi sadece :D Bide Kevin'in sahneleri güzeldi :D

7x8

İşte gerçekten Shameless tarzı herşeyin kötüye gittiği ve üst düzey oyunculukların olduğu bir bölümdü. Hem güldüren hem duygulandıran çok kaliteli bir bölüm olmuş.
Bölümün komedi anlamında yıldızı Frank'ti tabi ki. Yarıldım en az 3 4 sahnesinde. :A

Lip olayı ise üzdü baya. Ulan adam her şeyi yaptı hak etti de geri alınmayı almadılar. Kafayı yedirdiler sonunda. Yine ortalığı birbirine kattı. Baya üst düzey oynamış bu bölüm.

Kev ise adamın dibidir diyorum. Fiona'nın da oyunculukta patladığı bir sahne vardı. Sonrasında Kev yaptıklarıyla duygulandırdı. Çok iyiydi bölüm çook.

9/10

7x9

Dizi sezon finaline doğru tempo kazanmaya başladı. Bu bölüm geçenki kadar iyi değildi ama yine de keyif aldım.

Monica geldi ve tepkiler ortak f... Monica. :A :A Klasik Monica tarzında geldi herşeye burnunu soktu bir kaç iyi hamle yaptı ve yine ortalığı mahvedip gidicek dedim en başında. Ama anladık ki ölüyormuş beyin hasarı falan var sanırım. Altından bir şey çıkar mı bilmiyorum ama bu sefer onun hikayesini sonlandırmak için getirdiler heralde. :)

Bölümde başka önemli olay yoktu ama Lip gene sezon finalinde falan içkiden başı belaya girecek gibi. Debbs şimdilik iyi duruyor. Bu arada Carl reyizi özledik yaa. Bi kaç sahnesini gösterin arkadaş.

Kev Svet V üçlüsü hiç iyi bir yere gitmiyor. Svet sevdiğimiz bi karakterdi ama bu sezon onu da yolcu etmek için bir şeyler kurdular gibi senaristler. Kev'e baya gülüyorum bu sezon ya. Dizide en sevdiğim karakterlerden oldu her zaman. :)

8/10

7x8

Frank bölümün yıldızıydı çoğu sahnesinde sesli güldüm :D Fiona'nın delirdiği sahnede Kevin'in de gülmesi süperdi :D

Lip'e yazık oldu, babasının yolunda ilerliyor maalesef.

S07B09

Bu bölüm gayet iyiydi. Sanırım bu sezon iyi benim için.
Frank'in karısı geri geldi. Hastalıgını tam anlayamadım.
Debi bebeğini aldı. Debi, Fioananın yanın çalişmak için anlaşirken bebeği zoomladılar. Allah'ım nasıl tatlı bişey yaaaa adafsgagshs:F
Frank düyizelecek lip babasına benzeyecek gibi. Ian'ın eski sevgilisi de kaçmiş:Z Ian'ın bu sevgilisi gayet sıkıcı birde cinsel kimlik kavramlarıyla iyice sıkan sahneler çıkıyor ortaya...
Svetoana barı üzerine almiş :F

8/10

s07e06
Shameless'ı biriktirip tek seferde izlemeyi güncel takip etmekten daha çok seviyorum galiba. :D
Odanın önünde sürekli birileri dolaşırken tam konsantre de olamadım diziye malum her an bir yerlerden memeleri açık bir kadın fırlayabilir. :F Lip ve yeni arkadaşının sahneleri sıkıcıydı biraz, çok uzatmamaları iyi oldu.
Frank sana laflar hazırladım. Yeni ailen de sonunda hak ettiğin karşılığı verdi. Çok mutlu oldum. :D
Fiona kredi işinden vazgeçecek gibi hissediyorum ama Lip'in o kadar sert tavsiyeler vermesine gerek yoktu. Üzmeyin şu Fiona'yı artık yeter. :bağır:
Lana ve Yvon karı-koca çıktı zaten belliydi böyle bir şey olduğu. Babası olacak kadar yaşlı değildi adam. Kev'in ensest olayı anlatmaya çalışması güldürdü. :F
Ian ve trans aşkı sonunda yatağa girdi derken ikisi de aktif çıktı loool
Carl da askeri okula gitti ama merak ettiğim bir şey var ABD'de bu kadar kolay mı bu işler? Bizde bir ton sınavdı, mülakattı, kontroldü işler var Carl dün duydu öbür gün gitti. :D
8/10

7x4

Baya zayıf bölümdü. Forumda herkes aksini söylemiş ama ben çok sıkıldım keyif aldığım hiçbir sahnesi yoktu...

6/10