Showtime Shameless 5. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,407
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Ekranların en utanmaz ailesi Gallagherların maceralarını konu alan Shameless, beşinci sezonuyla bu Pazar yayına başlıyor.

Showtime artık gelenekselleşmeye başladığı gibi bu sezon da dizinin ilk bölümünü bir hafta erken pek çok platformdan yayına sundu.

Diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlık altından yapabilirsiniz...

shameless-season-5-poster3.jpg

ben hala 3.sezonda park ettim bekliyorum anca yaza doğru tammamlarım açığı şimdi fırsat bulamam gibi :)

Yeni diziler başlayacak derken? :):)
mesela empire başladı
galavant başladı
beter call başlayacak
true ile black sails onlarda başlar yakında
halen devam eden dizilerimde var onun arasındada the americans izliyorum

trafik çok yoğun :)

mesela empire başladı
galavant başladı
beter call başlayacak
true ile black sails onlarda başlar yakında
halen devam eden dizilerimde var onun arasındada the americans izliyorum

trafik çok yoğun :)
The Americans bitirirsin zaten yakında. Diğerleri çok engel değildir herhalde. :):)

The Americans bitirirsin zaten yakında. Diğerleri çok engel değildir herhalde. :):)
bakayım artık bir şekilde araya sıkıştırırım :)

@OzaN oscar törenleride yaklaştı sanırım şu filmlerede zaman ayırmam lazım daha toplam 3 film falan seyretmişim :)

5x1

Çok iyi bir dönüş bölümü oldu. Özlemişim tüm ekibi. :):) (Ian hariç :D)

Epey şey değişmiş görmeyeli. Zaten resimlerden falan zaman atlaması olduğu anlaşılıyordu, iyi de olmuş bence. :):)

Frank sonunda ayık bir şekilde. Gerçi ayık halinde de yine içkisinden vazgeçmiyor ama bence bu hali daha iyi oldu. Sıkılmıştık devamlı içen hallerinden. :):)

Kevin'in babalık halleri çok iyi olmuş. Zaten geçen sezondan beri Kevin - V ikilisini daha da çok seviyorum. :):)

Fiona yine iyi yere kapak atmış. Kaçıncı oldu sayamıyoruz artık. :D

Ian'ın azgın hallerini sevmedim. Aslında şöyle 4. sezondaki gibi ortadan kaybolsa 5-10 sezon gelmese de olur bence. :D

8/10

5x1

Gallagher'lar süper bir dönüş yaptı, çok özlemişim. :D
Carl geçen sezonki yükselişinden sonra bu sezon dip yapacak gibi :D
Her sezon bir cinsel patlama yaşayan Gallagher'ımız var maşallah. Önce Debby şimdi de Ian. :/

Bölümün en güldüreni Sheils'dı. :D Frank'in kızı ile konuşması çok iyiydi :F Fıttırdı sonunda kadın :X

Frank o şeyi nasıl içti be :( Benim midem bulandı o içerken.ss

Fi'nin patronunu hiç sevmedim :T:
9/10

5x1

Gallagher'lar süper bir dönüş yaptı, çok özlemişim. :D
Carl geçen sezonki yükselişinden sonra bu sezon dip yapacak gibi :D
Her sezon bir cinsel patlama yaşayan Gallagher'ımız var maşallah. Önce Debby şimdi de Ian. :/

Bölümün en güldüreni Sheils'dı. :D Frank'in kızı ile konuşması çok iyiydi :F Fıttırdı sonunda kadın :X

Frank o şeyi nasıl içti be :( Benim midem bulandı o içerken.ss

Fi'nin patronunu hiç sevmedim :T:
9/10
Carl yükselir yine ya diğer bölümlerde. :D

Debby için sevindim bu arada normale dönmüş. :D

Sonunda bugün başladım :D

Beklediğimden daha sakin geçen bir bölümdü ama bence gelecek bölümler çok daha heyecanlı olacak. Bir de ikinci sezon gibi bu sezon da yazda geçecek dizi, bana nedense diziye kış mevsimi hep daha uygunmuş gibi geliyor. :D

Frank'in Tanrı'nın sütü işi fos çıktı ama bence boş durmaz. Adam ölümden döndü ama yine de yeni karaciğerini de mahvetmeye kararlı. Frank ne yapar ne eder bir şekilde o alkolü bir şekilde alır.

Fiona şu an Sean'la Davis arasında ama bence ikisini de idare edecek. Ayrıca geçen sezonun sonunda Steve ile birlikte arabada olan kadın da bu bölüm Fiona'ya sürekli bahşiş verip durdu, buradan da gelecek bölümlerde bir şey çıkacak.

Lip de kendi içinde ikilem yaşıyor. Üniversite ile mahallesi arasında kalmaktan zorlanıyor belli.

Ian'ın durumu fena, bu bölüm resmen önüne gelen adamla ilişkiye girdi. Mickey onu doktora götürmüyor ama yatak sahnesinden sonra bence olaya el koyacak. Bu arada Mickey'nin karısı da yine hamile.

Debbie ve Carl geri plandalardı. Debbie amma kilo almış ya. Liam da büyümüş, tam ısırmalık olmuş. :D

Sheila yine eski performansını koruyor. Sammi'ye gıcık kadın resmen ama Sammi de onu zayıf noktasından vurdu. Sammi de iyice manyaklaştı ama, tam seks esnasında babasıyla konuşmalar falan normal değil yani.

V ve Kev'in de özel yaşamı tehlikede ama bence bir şekilde halledecekler o sorunu da. Bu arada Kev maaşallah çok iyi bir baba.

Bölüm boyunca sürekli gözüken emlakçılardan da bir şey çıkacak bence, kartvizit vermekle kalmaz onlar.

Sonunda Gallagherlara kavuştuk, 3 ay boyunca bizi yine çok güzel bölümler bekliyor eminim. :)

5x2

Yorum yapacak pek bir şey yok, güzel bölümdü. Sıkılmadan izledim. :)
Debby'in havuza atladığı sahne güldürdü :D
Frank, Tanrı Sütü'nden vazgeçmemiş anlaşılan. :(
8/10