Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

Fotoğrafı görünce tiksindim.ss
hahahah aa böyle şeyleri efeye gösterme bee çocuğun piskolojisini bozucaksın

sırf dop diye outlander ı geçmişlerdir hakedene değilde yuvarlak olana yönelmiş seyirci oylama sonucu bunu gösteriyor
yoksa bunların outlander ın claire ini geçmesi imkansız

hahahah aa böyle şeyleri efeye gösterme bee çocuğun piskolojisini bozucaksın
@EFE UYSAL nin psikolojisini noyan karpuzu bozamadıysa hiçbişey bozamaz

2x10. Bölüm

oww muhteşem bir bölümdü efsaneydi harikaydı bir an önce yetişin @Çiğdem- @xemrexxx @cookies

izzy ne mükemmel bişey ya insan dalıp dalıp gidiyor kıza, bu yüzden altyazıyı kaçırıyorum
bunun dışında ne mi oldu
dur onu gizli anlatayım

melek kılıcını alacaklardı falan filan simone oğlanı artık jace i yaladığı için ışıklardan etkilenmiyor demekki tüm vampirler jace i yalasa onlarında güneş ışığından kaçmaya ihtiyacı kalmayacak

jace de clary nin kardeşi değilmiş meğersem ama clary i simone kapıp şapmaya çalışıyor oralar nolacak belirsiz,
valentine ide hücreye attılar,,, luke a da kazık sapladılar ama luke ölmedi hala ?
son sahnedede kılıcı birisi çaldı kim çaldı devamı haftaya

Kilica büyü yapti clarycigim
)) b sahneyi izleyin de aşk görün @Çiğdem- le
@EFE UYSAL seninkiler bak

Devamı 5 haziranda

artık bunların oynaşmasını dikkate almıyorum tamamen izzy e konsantre oldum ne güzel savaşıyor kız her bir kıvrımı ayrı bir efsane
yalnız raphael de dop çıktı kan emmekten başka bir foktan anladığı yok kız karşısında duruyor oğlan kolu emmek için kıvranıyor lanet bir dünya işte bize böyle uygun ortamlar düşmez işte düşende değer bilmiyor

Devamı 5 haziranda

bari the shannara bir an önce gelsede fantazi açığımızı kapatsak

O da temmuzda
İntihar time