Hazem
Favori Üye
sen galiba yorumları okumamışsın çocuklar duymasın isimli üye dedi vadi 1.olur [sm=s17.gif]Vadi ABde 1çi olur diyenmi olduMy isimle uye kiyasladi.. Ne alaka konuyla
![]()
sen galiba yorumları okumamışsın çocuklar duymasın isimli üye dedi vadi 1.olur [sm=s17.gif]Vadi ABde 1çi olur diyenmi olduMy isimle uye kiyasladi.. Ne alaka konuyla
![]()
Senin Çakma Muhteşemin daha 3unçu sezonda bu reytingleri aliyor..Rezillikbende zaten my totalde 1.olur demedim totalde vadi olbilir , ama abde rahat my olur nedense vadi en iyi bölümle 10 almış , my 14 aldı ben abde geçemez dedim totalle ilgili konuşmuyoruz
Senin Çakma Muhteşemin daha 3unçu sezonda bu reytingleri aliyor..RezillikVadi 11çi sezonunda bu reytingleri ala biliyorsa yer yuzunde bu diziye rakip olan başka bir proje yokdur ve hiç bir zaman olmiyaçak
![]()
lütfen yine bu dizi bukadar yıl oldu bu dizi daha şukadar konusuna girme bizim konumuz apayrı ben sadece bu sezon abde vadi 1.olamaz dedim işte bukadarSenin Çakma Muhteşemin daha 3unçu sezonda bu reytingleri aliyor..RezillikVadi 11çi sezonunda bu reytingleri ala biliyorsa yer yuzunde bu diziye rakip olan başka bir proje yokdur ve hiç bir zaman olmiyaçak
![]()
E bende ola bilir diyorum senin Muhteşemin tam bir Çakma Rezillik diyorum başkada bir şey demiyorum[😉]..Neden sinirleniyorsunkilütfen yine bu dizi bukadar yıl oldu bu dizi daha şukadar konusuna girme bizim konumuz apayrı ben sadece bu sezon abde vadi 1.olamaz dedim işte bukadar
E bende ola bilir diyorum senin Muhteşemin tam bir Çakma Rezillik diyorum başkada bir şey demiyorum[😉]..Neden sinirleniyorsunkiNe dedim şimdi ben..Allah Allah:triumphant:
E bende ola bilir diyorum senin Muhteşemin tam bir Çakma Rezillik diyorum başkada bir şey demiyorum[😉]..Neden sinirleniyorsunkiNe dedim şimdi ben..Allah Allah:triumphant: