Hazem
Favori Üye
Yuh daha neler😀dTotal
1. Kayıp Şehir
2. Muhteşem Yüzyıl
3. İntikam
4.Yalan Dünya
5.Alev Alev
Ab
1.Kayıp Şehir
2. MY
3.Yalan Dünya
4.İntikam
5.OBGZ
Nevar Olamazmı Hm Sana Yuh Efsane Vadiymiş1.Efsane Kurtlar Vadisi
2.Karadayı
3.çakma yüzyıl
4.Fatih
5.Huzur Sokağı
N
A/B:
1.EFSANE Kurtlar Vadisi
2.çakma yüzyıl
3.Karadayı
4.Fatih
5.İntikam
- - - Ekleme - - -
Yuh daha neler😀d
Neresi Zor Allah Aşkına Bn Onu İntikam Gelince Görcem !Totalde vadi çok güçlü,geçilmesi zor.
Bakalım 4 senedir Beren Zirvedeydi Kesinlikle Ocaktada Zirveyele Başlıcak !!Zor değilse niye kimse geçemiyo![]()
bende seni görcem
- - - Ekleme - - -
Vadi daha şimdiden 14 alıyo ocağa kadar iyice uçar bereni 5 e katlar![]()
yuh diyosun da senin tahminlerine baksana vadinin bölümü en iyilerinden dediniz ama hala abde 10 aldı , my karşısında 11 reytinglik maça rağmen 14 aldı abde asla geçemez totaldede karadayı 2.olamaz1.Efsane Kurtlar Vadisi
2.Karadayı
3.çakma yüzyıl
4.Fatih
5.Huzur Sokağı
A/B:
1.EFSANE Kurtlar Vadisi
2.çakma yüzyıl
3.Karadayı
4.Fatih
5.İntikam
- - - Ekleme - - -
Yuh daha neler😀d
e Vadide totalde 14 aldi[sm=s17.gif]My asla o reytingi goremezyuh diyosun da senin tahminlerine baksana vadinin bölümü en iyilerinden dediniz ama hala abde 10 aldı , my karşısında 11 reytinglik maça rağmen 14 aldı abde asla geçemez totaldede karadayı 2.olamaz
e Vadide totalde 14 aldi[sm=s17.gif]My asla o reytingi goremez
bende zaten my totalde 1.olur demedim totalde vadi olbilir , ama abde rahat my olur nedense vadi en iyi bölümle 10 almış , my 14 aldı ben abde geçemez dedim totalle ilgili konuşmuyoruze Vadide totalde 14 aldi[sm=s17.gif]My asla o reytingi goremez
Vadi ABde 1çi olur diyenmi oldumy totalde 1. olur diyenh mi oldu neye cevap verdin sen şimdialakası ne konuyla
Vadi ABde 1çi olur diyenmi olduMy isimle uye kiyasladi.. Ne alaka konuyla
![]()