Kizinin vuruldugunu degil oldugunu dusunur anne o an.. Kizinin telefonunu tanimadigi bir taksici ariyor, hastaneye cagriyor bu durumda anne iyi bisey yok mu derkızının vurulduğunu bilmiyor ama annesi
Kizinin vuruldugunu degil oldugunu dusunur anne o an.. Kizinin telefonunu tanimadigi bir taksici ariyor, hastaneye cagriyor bu durumda anne iyi bisey yok mu derkızının vurulduğunu bilmiyor ama annesi
puanın kaç ?Kizinin vuruldugunu degil oldugunu dusunur anne o an.. Kizinin telefonunu tanimadigi bir taksici ariyor, hastaneye cagriyor bu durumda anne iyi bisey yok mu der
@pompy den yardım isterim o nasıl diriltiyorsa ben de diriltirimama ben başrol olucam yeni dizinde ben ölürsem erken final yaparsın reytingin çöker ona göre bana muhtaçsın
ayy en iyisi the walking dead gibi bir zombi dizisi ayarlayın bana hepimiz rahat edelim@pompy den yardım isterim o nasıl diriltiyorsa ben de diriltirim
Yok yaw bana göre değil o işler küçükken wampir dişleri vardı biri beni nasıl korkuttuysa varya artık korkar oldum ama izlemye bayılırım filmleri evet seni başrol wampir yapalımayy en iyisi the walking dead gibi bir zombi dizisi ayarlayın bana hepimiz rahat edelim
Sağol Şimdi birazdan bu konuya ekleyeceğim Haziran 2015'te başlayacak Haziran'a kadar Bomba'yla devam edeceğim yoluma,tam tarih az sonra konuda..Bence Çiğdem ölmez
Yani öleceğini sanmıyorum
Puanım 10
Yeni sezon ne zamandı
Yok artık 😱Sağol Şimdi birazdan bu konuya ekleyeceğim Haziran 2015'te başlayacak Haziran'a kadar Bomba'yla devam edeceğim yoluma,tam tarih az sonra konuda..
Unutmassın merak etme,zaten yeni sezonun ilk bölümünü yayınlarken şöyle güzel bir özet çıkaracağımYok artık 😱
Keşke şimdi okutmasaydın unuturum o zamana
Tamam hayırlısıUnutmassın merak etme,zaten yeni sezonun ilk bölümünü yayınlarken şöyle güzel bir özet çıkaracağım
Desene haziran 2015 dizi katliami olacakTamam hayırlısı
Bende dizimi HAZİRAN 2015 de yayınlayacağım Dizinin adı değişecek Bir iki paragraf daha uzayacak
Yeni sezon yep yeni bölümlerle Haziran 2015 de
Dizim senin dizilere göre 3 kat daha fazla okunup beğenilecek 😉Desene haziran 2015 dizi katliami olacak
Bu kadar iddialisin yani vampir sirlari kadar okunsa yeter benceDizim senin dizilere göre 3 kat daha fazla okunup beğenilecek 😉