Kizinin vuruldugunu degil oldugunu dusunur anne o an.. Kizinin telefonunu tanimadigi bir taksici ariyor, hastaneye cagriyor bu durumda anne iyi bisey yok mu derkızının vurulduğunu bilmiyor ama annesi
Kizinin vuruldugunu degil oldugunu dusunur anne o an.. Kizinin telefonunu tanimadigi bir taksici ariyor, hastaneye cagriyor bu durumda anne iyi bisey yok mu derkızının vurulduğunu bilmiyor ama annesi
puanın kaç ?Kizinin vuruldugunu degil oldugunu dusunur anne o an.. Kizinin telefonunu tanimadigi bir taksici ariyor, hastaneye cagriyor bu durumda anne iyi bisey yok mu der
@pompy den yardım isterim o nasıl diriltiyorsa ben de diriltirimama ben başrol olucam yeni dizinde ben ölürsem erken final yaparsın reytingin çöker ona göre bana muhtaçsın![]()
ayy en iyisi the walking dead gibi bir zombi dizisi ayarlayın bana hepimiz rahat edelim@pompy den yardım isterim o nasıl diriltiyorsa ben de diriltirim
Yok yaw bana göre değil o işler küçükken wampir dişleri vardı biri beni nasıl korkuttuysa varya artık korkar oldumayy en iyisi the walking dead gibi bir zombi dizisi ayarlayın bana hepimiz rahat edelim![]()
SağolBence Çiğdem ölmez
Yani öleceğini sanmıyorum
Puanım 10
Yeni sezon ne zamandı![]()
Yok artık 😱SağolŞimdi birazdan bu konuya ekleyeceğim
Haziran 2015'te başlayacak Haziran'a kadar Bomba'yla devam edeceğim yoluma,tam tarih az sonra konuda..
![]()
Unutmassın merak etme,zaten yeni sezonun ilk bölümünü yayınlarken şöyle güzel bir özet çıkaracağımYok artık 😱
Keşke şimdi okutmasaydın unuturum o zamana![]()
Tamam hayırlısıUnutmassın merak etme,zaten yeni sezonun ilk bölümünü yayınlarken şöyle güzel bir özet çıkaracağım![]()
Desene haziran 2015 dizi katliami olacakTamam hayırlısı
Bende dizimi HAZİRAN 2015 de yayınlayacağımDizinin adı değişecek
Bir iki paragraf daha uzayacak
Yeni sezon yep yeni bölümlerle Haziran 2015 de![]()
Dizim senin dizilere göre 3 kat daha fazla okunup beğenilecek 😉Desene haziran 2015 dizi katliami olacak![]()
Bu kadar iddialisin yani vampir sirlari kadar okunsa yeter benceDizim senin dizilere göre 3 kat daha fazla okunup beğenilecek 😉