senin olman şart, mutlaka olman lazım yoksa bende çıkarım diziden dizi karakterlerinin hepsi sap olursa benim onların arasında ne işim var ? onların arasına @xemrexxx yakışır
hahha haklısın beyazsoy uzaktada patlamıyor hep benim yanımda patlıyor bu bombalar pompyde öyleydi normal karşılıyordum ama kvpmedya senaryolarındada öyle olmaya basladı @gözlemci destere bekliyorsa boşanmam serdarla iyi kötü idare ederim ben beterinde beteri varSana bisey demiyorum senarislerin bilinç altına nasıl girdiysen bombasız senaryon yok ))) artık sadece bir senaryoda götürüyoruz seni
anca beraber kanca beraber )hahha haklısın beyazsoy uzaktada patlamıyor hep benim yanımda patlıyor bu bombalar pompyde öyleydi normal karşılıyordum ama kvpmedya senaryolarındada öyle olmaya basladı @gözlemci destere bekliyorsa boşanmam serdarla iyi kötü idare ederim ben beterinde beteri var
@destere benim çıkmamı beklemeden çık bence her bölümde karşıma çıkma 🙂🙂
bencede boşanması lazım serdar nedir ya araya kara çalı gibi girmiş izdivacımıza engel oluyor zıbıdı )
Sorma abi ya seni ayırıyor pislik senaryo bende olsa hallederdim de işteanca beraber kanca beraber )
bencede boşanması lazım serdar nedir ya araya kara çalı gibi girmiş izdivacımıza engel oluyor zıbıdı )
neyse @kvp-medya ya söyleyelim serdarı selim yapsınSorma abi ya seni ayırıyor pislik senaryo bende olsa hallederdim de işte
evet bende söyleyeyim o serdar dara düşsün çiğdemde boşanıp selimle evlensin .Fneyse @kvp-medya ya söyleyelim serdarı selim yapsın
neyse @kvp-medya ya söyleyelim serdarı selim yapsın
hahaha daha boşanmadım harunn bana yanasmaya çalısıyor son bölümd yanı boşansam bile bile destere sansı yok harun var çünkü son bölümde öyleydievet bende söyleyeyim o serdar dara düşsün çiğdemde boşanıp selimle evlensin .F
harun un hiç şansı yok, senarist benden yana nede olsa ) harunun ilk bölümde başına göktaşı falan düşer kurtuluruz ondanhahaha daha boşanmadım harunn bana yanasmaya çalısıyor son bölümd yanı boşansam bile bile destere sansı yok harun var çünkü son bölümde öyleydi
Esra erola çıksan kapışa gidicen haa taliplere bak heleehahaha daha boşanmadım harunn bana yanasmaya çalısıyor son bölümd yanı boşansam bile bile destere sansı yok harun var çünkü son bölümde öyleydi
hahah ordada karşıma @destere çıakr hiç uğraşamamEsra erola çıksan kapışa gidicen haa taliplere bak helee
esrayla birlikte senide kapar eve dönerim gitmişken bari elimiz boş dönmeyelimhahah ordada karşıma @destere çıakr hiç uğraşamam
hayırr yaaa her senaryoda bununla düğün yapmaktan bıktım artık
Senin alın yazın oldu çıktıhayırr yaaa her senaryoda bununla düğün yapmaktan bıktım artık
Heyecan dolu bir bölüm geliyor aga emin olunBekliyoruz heyecanla