Seyran 4.Bölüm -Tanıtım-

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Seyran'da hız kesmeden devam ediyor.5.bölümünde sezon finali yapacak dizinin bu bölümünde cevap bulacak sorular şöyle:

-Ekip Stanko'yu konuşturabilecek mi ?
-Ekibin sonu mu geliyor ?
-Çiğdem Serdar'dan boşanıyor mu ?

Hepsi ve daha fazlası Pazartesi saat 20.00'da Lonca TV'de...

Her dizi de çiğdem olunca ben senaryoları karıştırıyorum birimiz de cigdemsiz bombasiz olumsuz bisey yazsın yahuu )))

bizim @Çiğdem- le alakası varmı senaryodaki çiğdemin ? :)
Çiğdem oldu mu bir senaryoda bomba patlıyor.. artık bir gönderme mı var çiğdeme bilemedim )))
@Çiğdem- siz dizi olmaz aynen @destere :D

ama ben her bölümde bomba patlatmıyorum ya abartmayın :)
benim destere burdakı partnerim serdar sansın yok :F aşk olsun beyazsoy neden bensiz senaryo istiyorsun bensiz olmaz :F ama bir konuda haklısınız ayol her senaryoda bu bombalar benim yanımda patlıyor başka yerdede patlamıyor hemen benim yanımda :F

benim destere burdakı partnerim serdar sansın yok :F aşk olsun beyazsoy neden bensiz senaryo istiyorsun bensiz olmaz :F ama bir konuda haklısınız ayol her senaryoda bu bombalar benim yanımda patlıyor başka yerdede patlamıyor hemen benim yanımda :F
Sana bisey demiyorum senarislerin bilinç altına nasıl girdiysen bombasız senaryon yok ))) artık sadece bir senaryoda götürüyoruz seni

senin olman şart, mutlaka olman lazım yoksa bende çıkarım diziden:) dizi karakterlerinin hepsi sap olursa benim onların arasında ne işim var ? onların arasına @xemrexxx yakışır :)