Netflix Sex/Life - Dizi Yorumları

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
1. Sezon


Tüm bölümleri bir iki ay gibi uzun vadede bitirdim. Dizinin ismiyle pek alakası yok, aslında gayet naif bir dizi demek isterdim fakat pek öyle değil. Oldukça cesur sahneler her bölümde mevcut ama toplasanız bir dakika sürmüyordur. Zaten dizinin hikayesi ve kurgusu entrika ve ikilem üzerine.

Kadınların efendi erkek yerine çiP erkek tercih etmelerine yönelik sinir bozucu bir dizi aslında. Bu diziyi izledikten sonra kadınlara sinir olmamak biraz zor… Ama bence bu dizi ilerleyen senelerde Türk dizisi olarak uyarlanabilir, tabii ki o tür sahneler gösterilmez eğer Kanal D’de filan olursa ama yine de konusu gereği Türk entrika dizilerine uygun bir formatı var. Aşkı Memnu’dan daha aykırı değil en azından… İkinci Sezonu ilk sezon kadar sürükleyici olmayacaktır ama devam edeceği kesin.

Üçüncü bölümdeki malum sahne neyseki fotomontajdan ibaretmiş. Gerek yok Yani öyle şeylere sahnelere… Efendi gibi karısına sadık, eli yüzü düzgün kocası dururken sırık gibi bir tip olan güvenilmez ve psikopat eski sevgilisine tekrardan gitmesi aşırı sinir bozdu. Tam her şey yoluna girdi derken içine etti resmen olayın. Hayır yani ne gerek var…

6.7
 
  • Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi