ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

zeynep çamcı süper bende bayıldım ama yüzüne yapılan çiller çok göze
batıyor ya onun dışında bende sevdim diziyi

zeynep çamcı süper bende bayıldım ama yüzüne yapılan çiller çok göze
batıyor ya onun dışında bende sevdim diziyi
Yüzündekileri fazla abartılı olmuş hakikaten ama onun dışında iyi.diziyi biraz farklı bekliyordum başta izlediğimde fazla beğenmiyordum diziyi ama izledikçe sevmeye başladım.

Şu ana kdr çıkan yaz dizilerinde favorim oldu. Konu ve oyunculuklar güzel. Ztn sadece gonca sariyildiz için bile izlerdim diziyi.bayılıyorum o kıza. Zeynep camcı oyunculuguyla dokturuyor.mimikler falan harika.sakallı oğlandan şüphem vardı ama o da çok iyi oynuyor da ya cidden başka bir başrol erkek bulamamışlar mi?yigit karakterini oynayan oğlan çirkin ya. Neyse ki oyunculuğu kötü dglde oradan kurtarıyor.

Güney kore dizindeki başrol oynayan çocuğa benzediği icin(çekik gözlü ya) onu tercih etmiş Zeynep camcı ve gonca da orijinalindeki kıza benziyor

Ahaha mimiklere bak ya.
Neyse ki kız kardeşi satmadı
Sakız ısmarlıcak arkadaşlarına
Çok tatlılardı
bu dizinin kore uyarlamasını izledim yeni bölümlere bakmadım türkiyede yayınlanan bölümlere baktım sahneleri bile aynı ayoll hadi uyarlama olurda bukadarını beklemiyordum 1.bölümün 2.bölümün 3.bölümün falan sırasıyla sahneleri bile aynı

Bence orjinalliğini bozmasınlar ya cıvıtılıyor bizde
kardeşim de diyor korecesini izleyelim diye. Ordaki kız bizim Deniz Aslan'dan daha çirkinmiş. Öyle diyince hiç hevesim kalmadı

Sahnelerin uyarlamalarına bişey dememde karakterlere kadar hatta dekora kadar aynı.

Sahnelerin uyarlamalarına bişey dememde karakterlere kadar hatta dekora kadar aynı.
Bence orjinalliğini bozmasınlar ya cıvıtılıyor bizde
kardeşim de diyor korecesini izleyelim diye. Ordaki kız bizim Deniz Aslan'dan daha çirkinmiş. Öyle diyince hiç hevesim kalmadı
bu tipsiz yiğitide orjinaldakine benziyor diye almıslar zaten sanırım

vlla dizi güzelde hiç emek yok hiç orjinal sahneleri yok mesala ben bu bölümü emrak etmiştim acaba deniz nasıl görünmeden yiğite kaçacak ordan diye orjinalin sadece giriş sahnesine baktım deniz kalabalığın arasından saklanıyordu bu bölümün ilk sahneside aynısı oldu son sahneleri bakarım orjinalden hemen 1 hafta beklemek yerine

Bu ikili diziyi sürüklüyor bence full bunlarla geçse dizi mükemmel olur.

Zaten fragmanla heycanı kaçirmişlardı geçen hafta
bakmaya gerek yoktu