ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

Yalnız dizi Zeynep sayesinde çok güzelmiş, tekrarlarına denk gelince izliyorum da No:309 olmasa buna bakardım :)

2.bölümde çok eğlenceli ve güzeldi yiğit karakteri çok sinir bozucu 1.bölümü izlediğimde bu dizinin tek eksik noktası başrolu demiştim 2.bölüm yorumlarında youtubede kızlar yiğite ateş püskürüyor çok yanlış bir seçim oldu malesef tunanın denizle sevgili olmasını istiyorlarki benidme favorim tuna :A :A :A
@Aserat @Forumdash @Billy Kane

2.bölümde çok eğlenceli ve güzeldi yiğit karakteri çok sinir bozucu 1.bölümü izlediğimde bu dizinin tek eksik noktası başrolu demiştim 2.bölüm yorumlarında youtubede kızlar yiğite ateş püskürüyor çok yanlış bir seçim oldu malesef tunanın denizle sevgili olmasını istiyorlarki benidme favorim tuna :A :A :A
Bencede yiğit olmamış ya sinir oluyorum ona:)

Tuna candır ya:F Favori karakterim. Yiğit'i oynayan kocamın ailesi dizisinde de m*ldı burda da:F Tuna ve Deniz sahneleri çok iyi. Öbür kız da ikinci bölümde baya komikti.

Diziye tekrar bir bakınca konu bütünlüğünü kavradım ve diziyi çok beğendim. :A Yalnız Gonca Sarıyıldız gerçekten harika :bhr: Zeynep Çamcı ile Yiğit Kirazcı'da iyi ama Gökhan Alkan maalesef :thumbsdown:

Dizi eğlenceli bayağı, No:309, Aşk Laftan Anlamaz ve bu Seviyor Sevmiyor aynı güne denk gelmiş. :X İzlemeye çalışırım tekrarları. :D

@Billy Kane sen izliyordun sanırım ama @vadikızı @Çiğdem- @Aserat bu diziyi beğendiğinize göre İlişki Durumu: Karışık'ıda beğenirsiniz kesinlikle bence netten izleyin bir şey kaçırmazsınız.:Z

Tuna candır ya:F Favori karakterim. Yiğit'i oynayan kocamın ailesi dizisinde de m*ldı burda da:F Tuna ve Deniz sahneleri çok iyi. Öbür kız da ikinci bölümde baya komikti.
1.bölümden belliydi sırıtıcağı cnm 2.bölümde birde bu tipsize gıcık rol yazılmış yorumlarda yazılan 3 yorumdan 2 si tuna denizle olsun yiğite sinir oldum şeklindeydi :A

hatta diziden şutlansada yerine başkası gelse bu adam bu dizinin vitesini düşürmeye devam eder :F

1.bölümden belliydi sırıtıcağı cnm 2.bölümde birde bu tipsize gıcık rol yazılmış yorumlarda yazılan 3 yorumdan 2 si tuna denizle olsun yiğite sinir oldum şeklindeydi :A

hatta diziden şutlansada yerine başkası gelse bu adam bu dizinin vitesini düşürmeye devam eder :F
Koreliye benzesin diye seçmişlerdir dicem ama mf yapım zaten önceki işinde de bunu başrol yapmişti:F youtube resmi sayfası var mı ya?

Diziyi iki bölümdür izliyorum ama tekrarını izleyebildim.ama bu defa yeni bölümü tv den izlemeye çalışacağım:)
Dizide yiğitin saçmalıkları dışında olumsuz bir durum yok.zeynep çamcı burda farklı bir role bürünmüş..komik bölümler baya fazla.buda diziyi eğlenceli yapıyor..ama bazan Deniz'in duygusal anlarıda oluyor, Bir izleyicinin içini burkacak sahnelerin olmasını sağlıyor bir yandan komik sahneleri bir arada tutuyor.