Yalnız dizi Zeynep sayesinde çok güzelmiş, tekrarlarına denk gelince izliyorum da No:309 olmasa buna bakardım
Bencede yiğit olmamış ya sinir oluyorum ona2.bölümde çok eğlenceli ve güzeldi yiğit karakteri çok sinir bozucu 1.bölümü izlediğimde bu dizinin tek eksik noktası başrolu demiştim 2.bölüm yorumlarında youtubede kızlar yiğite ateş püskürüyor çok yanlış bir seçim oldu malesef tunanın denizle sevgili olmasını istiyorlarki benidme favorim tuna
@Aserat @Forumdash @Billy Kane
sırf güzel değil diye ismini hak etmiyorsun diyor gerizekalımıdır nedirBencede yiğit olmamış ya sinir oluyorum ona
sırf güzel değil diye ismini hak etmiyorsun diyor gerizekalımıdır nedir
Sorma ya orda çok sinirlendim..ayrıca içimi sızlattı o laf öyle söylenirmi ya tam kabasırf güzel değil diye ismini hak etmiyorsun diyor gerizekalımıdır nedir
yiğite bol küfür var2.bölümde öylemi dedi kız yiğitt ay izlemem lazım valla
youtubede 2.bölüm yorumunda kızlar yiğiti parçalıyor allahın malı ne olucknerde kim küfür ediyormuş
youtubede 2.bölüm yorumunda kızlar yiğiti parçalıyor allahın malı ne oluck
Tuna candır ya Favori karakterim. Yiğit'i oynayan kocamın ailesi dizisinde de m*ldı burda da Tuna ve Deniz sahneleri çok iyi. Öbür kız da ikinci bölümde baya komikti.2.bölümde çok eğlenceli ve güzeldi yiğit karakteri çok sinir bozucu 1.bölümü izlediğimde bu dizinin tek eksik noktası başrolu demiştim 2.bölüm yorumlarında youtubede kızlar yiğite ateş püskürüyor çok yanlış bir seçim oldu malesef tunanın denizle sevgili olmasını istiyorlarki benidme favorim tuna
@Aserat @Forumdash @Billy Kane
1.bölümden belliydi sırıtıcağı cnm 2.bölümde birde bu tipsize gıcık rol yazılmış yorumlarda yazılan 3 yorumdan 2 si tuna denizle olsun yiğite sinir oldum şeklindeydiTuna candır ya Favori karakterim. Yiğit'i oynayan kocamın ailesi dizisinde de m*ldı burda da Tuna ve Deniz sahneleri çok iyi. Öbür kız da ikinci bölümde baya komikti.
Koreliye benzesin diye seçmişlerdir dicem ama mf yapım zaten önceki işinde de bunu başrol yapmişti youtube resmi sayfası var mı ya?1.bölümden belliydi sırıtıcağı cnm 2.bölümde birde bu tipsize gıcık rol yazılmış yorumlarda yazılan 3 yorumdan 2 si tuna denizle olsun yiğite sinir oldum şeklindeydi
hatta diziden şutlansada yerine başkası gelse bu adam bu dizinin vitesini düşürmeye devam eder
Sen No 309 izle şu Çikonun izlediklerini izleme oda seni kendine benzetirKoreliye benzesin diye seçmişlerdir dicem ama mf yapım zaten önceki işinde de bunu başrol yapmişti youtube resmi sayfası var mı ya?
bu işini görürKoreliye benzesin diye seçmişlerdir dicem ama mf yapım zaten önceki işinde de bunu başrol yapmişti youtube resmi sayfası var mı ya?
ne varmıs bende bee benzesinSen No 309 izle şu Çikonun izlediklerini izleme oda seni kendine benzetir
3. Bölüm Fragmanı - 2
Özellikle 0:36-0:44 arasındaki sahne çok komik olmuş.
@Çiğdem- @Forumdash @Billy Kane @turkuazz @MayısKralı @vadikızı