ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

Diziyi iki bölümdür izliyorum ama tekrarını izleyebildim.ama bu defa yeni bölümü tv den izlemeye çalışacağım:)
Dizide yiğitin saçmalıkları dışında olumsuz bir durum yok.zeynep çamcı burda farklı bir role bürünmüş..komik bölümler baya fazla.buda diziyi eğlenceli yapıyor..ama bazan Deniz'in duygusal anlarıda oluyor, Bir izleyicinin içini burkacak sahnelerin olmasını sağlıyor bir yandan komik sahneleri bir arada tutuyor.

zeynep çamcı süper bende bayıldım ama yüzüne yapılan çiller çok göze
batıyor ya onun dışında bende sevdim diziyi:D

zeynep çamcı süper bende bayıldım ama yüzüne yapılan çiller çok göze
batıyor ya onun dışında bende sevdim diziyi:D
Yüzündekileri fazla abartılı olmuş hakikaten ama onun dışında iyi.diziyi biraz farklı bekliyordum başta izlediğimde fazla beğenmiyordum diziyi ama izledikçe sevmeye başladım.

:F:Ftöbe töbe benim ne işim olur be sen onu @Çiğdem- e söyle

yandaki reklamlarda tam senlik bişey buldum vadikızı bu iyiliğimi unutma :)

3618533239698730358
@Çiğdem- mümkünatı yok destereden daha iyisini bulamaz :)

Şu ana kdr çıkan yaz dizilerinde favorim oldu. Konu ve oyunculuklar güzel. Ztn sadece gonca sariyildiz için bile izlerdim diziyi.bayılıyorum o kıza. Zeynep camcı oyunculuguyla dokturuyor.mimikler falan harika.sakallı oğlandan şüphem vardı ama o da çok iyi oynuyor da ya cidden başka bir başrol erkek bulamamışlar mi?yigit karakterini oynayan oğlan çirkin ya. Neyse ki oyunculuğu kötü dglde oradan kurtarıyor.

Şu ana kdr çıkan yaz dizilerinde favorim oldu. Konu ve oyunculuklar güzel. Ztn sadece gonca sariyildiz için bile izlerdim diziyi.bayılıyorum o kıza. Zeynep camcı oyunculuguyla dokturuyor.mimikler falan harika.sakallı oğlandan şüphem vardı ama o da çok iyi oynuyor da ya cidden başka bir başrol erkek bulamamışlar mi?yigit karakterini oynayan oğlan çirkin ya. Neyse ki oyunculuğu kötü dglde oradan kurtarıyor.

Güney kore dizindeki başrol oynayan çocuğa benzediği icin(çekik gözlü ya) onu tercih etmiş Zeynep camcı ve gonca da orijinalindeki kıza benziyor

Ahaha mimiklere bak ya.:D:D
Neyse ki kız kardeşi satmadı:X Sakız ısmarlıcak arkadaşlarına:F Çok tatlılardı:hearteyes::hearteyes:
bu dizinin kore uyarlamasını izledim yeni bölümlere bakmadım türkiyede yayınlanan bölümlere baktım sahneleri bile aynı ayoll hadi uyarlama olurda bukadarını beklemiyordum 1.bölümün 2.bölümün 3.bölümün falan sırasıyla sahneleri bile aynı :A :A :A

bu dizinin kore uyarlamasını izledim yeni bölümlere bakmadım türkiyede yayınlanan bölümlere baktım sahneleri bile aynı ayoll hadi uyarlama olurda bukadarını beklemiyordum 1.bölümün 2.bölümün 3.bölümün falan sırasıyla sahneleri bile aynı :A :A :A
Bence orjinalliğini bozmasınlar ya cıvıtılıyor bizde:T:kardeşim de diyor korecesini izleyelim diye. Ordaki kız bizim Deniz Aslan'dan daha çirkinmiş. Öyle diyince hiç hevesim kalmadı:T:

Sahnelerin uyarlamalarına bişey dememde karakterlere kadar hatta dekora kadar aynı. :D

Sahnelerin uyarlamalarına bişey dememde karakterlere kadar hatta dekora kadar aynı. :D
Bence orjinalliğini bozmasınlar ya cıvıtılıyor bizde:T:kardeşim de diyor korecesini izleyelim diye. Ordaki kız bizim Deniz Aslan'dan daha çirkinmiş. Öyle diyince hiç hevesim kalmadı:T:
bu tipsiz yiğitide orjinaldakine benziyor diye almıslar zaten sanırım :F

vlla dizi güzelde hiç emek yok hiç orjinal sahneleri yok mesala ben bu bölümü emrak etmiştim acaba deniz nasıl görünmeden yiğite kaçacak ordan diye orjinalin sadece giriş sahnesine baktım deniz kalabalığın arasından saklanıyordu bu bölümün ilk sahneside aynısı oldu son sahneleri bakarım orjinalden hemen 1 hafta beklemek yerine :A :A :A

bu tipsiz yiğitide orjinaldakine benziyor diye almıslar zaten sanırım :F

vlla dizi güzelde hiç emek yok hiç orjinal sahneleri yok mesala ben bu bölümü emrak etmiştim acaba deniz nasıl görünmeden yiğite kaçacak ordan diye orjinalin sadece giriş sahnesine baktım deniz kalabalığın arasından saklanıyordu bu bölümün ilk sahneside aynısı oldu son sahneleri bakarım orjinalden hemen 1 hafta beklemek yerine :A :A :A
Zaten fragmanla heycanı kaçirmişlardı geçen hafta:F bakmaya gerek yoktu:A