Bugün çok sinirlisin.
Ben kabulleniyorum ortam kötü ortam.
ben zaten konuda primcan varsa gimiyorum konuya dikkat ettiysen nolur nolmaz primcan çıkınca konuya bakma cesaretini görüyorum kendimde )
Bugün çok sinirlisin.
Ben kabulleniyorum ortam kötü ortam.
abi sen kaç yaşındasın ya söylesene baştan ona göre ayar çekelim saygı da kusur yok saygılarvalla arkadaşlar benim sevgılım yok eşim var evlıyım bır çocuk babasıyım ellerınızden öper 4 yaşında bir oğlum var.eşime karışmam çünkü birbirimizi iyi tanırız .üniversitede tanıştık 6 sene çıktık şuanda 9 senelıkte evlıyız .ikimizde neyın ne olduğunu ıyı bılıdiğimiz için karışmaya gerek kalmıyor zaten
o yaklaşmasın ya bana uyar ya da uçsunsanki sizden önce o kızlar yaşamıyodu bu ne ya herkes bi kısıtlama derdinde sen o kızı kabullenemiyosan olduğu gibi yanına yaklaşma zaten
Kız kısmı dediğin evinde oturacak icat çıkarmayın icat çıkarmayın ha.
valla arkadaşlar benim sevgılım yok eşim var evlıyım bır çocuk babasıyım ellerınızden öper 4 yaşında bir oğlum var.eşime karışmam çünkü birbirimizi iyi tanırız .üniversitede tanıştık 6 sene çıktık şuanda 9 senelıkte evlıyız .ikimizde neyın ne olduğunu ıyı bılıdiğimiz için karışmaya gerek kalmıyor zaten
şakamı bu ya tahmin ettiğim kişiysen bu sefer fena bozuşcaz
Aga nerelere bakıyon ya😀d
Mini etekten kastin nedir?
böyleside var
Böyleside var
Kızlari kesmeyin
Kızlari kesmeyin
mini etek yazınca tonlarcasi google.com.tr'de seni beklıyorlarben bunların hepsiyle evlenirim çıkarım kıyafetleride sorun değil karışırsam adam değilim nerde bunlar )
onlar kesiyo ben bakmıyom namahrem