Bugün çok sinirlisin.
Ben kabulleniyorum ortam kötü ortam.![]()
ben zaten konuda primcan varsa gimiyorum konuya dikkat ettiysen nolur nolmaz
Bugün çok sinirlisin.
Ben kabulleniyorum ortam kötü ortam.![]()
abi sen kaç yaşındasın ya söylesene baştan ona göre ayar çekelim saygı da kusur yok saygılarvalla arkadaşlar benim sevgılım yok eşim var evlıyım bır çocuk babasıyım ellerınızden öper 4 yaşında bir oğlum var.eşime karışmam çünkü birbirimizi iyi tanırız .üniversitede tanıştık 6 sene çıktık şuanda 9 senelıkte evlıyız .ikimizde neyın ne olduğunu ıyı bılıdiğimiz için karışmaya gerek kalmıyor zaten
o yaklaşmasın ya bana uyar ya da uçsunsanki sizden önce o kızlar yaşamıyodu bu ne ya herkes bi kısıtlama derdinde sen o kızı kabullenemiyosan olduğu gibi yanına yaklaşma zaten
Kız kısmı dediğin evinde oturacak icat çıkarmayın icat çıkarmayın ha.![]()
valla arkadaşlar benim sevgılım yok eşim var evlıyım bır çocuk babasıyım ellerınızden öper 4 yaşında bir oğlum var.eşime karışmam çünkü birbirimizi iyi tanırız .üniversitede tanıştık 6 sene çıktık şuanda 9 senelıkte evlıyız .ikimizde neyın ne olduğunu ıyı bılıdiğimiz için karışmaya gerek kalmıyor zaten
şakamı bu ya tahmin ettiğim kişiysen bu sefer fena bozuşcaz
Aga nerelere bakıyon ya😀d
Mini etekten kastin nedir?
böyleside var
![]()
Böyleside var
![]()
Kızlari kesmeyin![]()
mini etek yazınca tonlarcasi google.com.tr'de seni beklıyorlarben bunların hepsiyle evlenirim çıkarım kıyafetleride sorun değil karışırsam adam değilim nerde bunlar)
onlar kesiyo ben bakmıyom namahrem![]()