Sevgilinizin Giyinmesine Karışır Mıydınız?

????

• Kullanılan toplam oy
    12

Bugün çok sinirlisin. :D
Ben kabulleniyorum ortam kötü ortam. :D

ben zaten konuda primcan varsa gimiyorum konuya dikkat ettiysen nolur nolmaz:) primcan çıkınca konuya bakma cesaretini görüyorum kendimde :))

Kız kısmı dediğin evinde oturacak icat çıkarmayın icat çıkarmayın ha. :D

aşkolsun desterecan futbol konusu dışında rahat ol :D:D

oldu canım bakkala giderkende çarşaf giyip peçesini taksınmı gözleri bile görünmesin o kız kısmısının perdeyi dahi açmasın hatta :D

valla arkadaşlar benim sevgılım yok eşim var evlıyım bır çocuk babasıyım ellerınızden öper 4 yaşında bir oğlum var.eşime karışmam çünkü birbirimizi iyi tanırız .üniversitede tanıştık 6 sene çıktık şuanda 9 senelıkte evlıyız .ikimizde neyın ne olduğunu ıyı bılıdiğimiz için karışmaya gerek kalmıyor zaten
abi sen kaç yaşındasın ya söylesene baştan ona göre ayar çekelim saygı da kusur yok saygılar :D
sanki sizden önce o kızlar yaşamıyodu bu ne ya herkes bi kısıtlama derdinde sen o kızı kabullenemiyosan olduğu gibi yanına yaklaşma zaten
o yaklaşmasın ya bana uyar ya da uçsun :D
Kız kısmı dediğin evinde oturacak icat çıkarmayın icat çıkarmayın ha. :D

aynen :D

beyler kimseyi degistirmeye çalışmayın. eğer açık seçik giyinen birinden hoşlanıyorsanız ve kızın kıyafetine karisiyorsanız sorun kızda değil sızdedır :))) ya hoslanmayacaksiniz yada kabulyenip bende böyleyim onun gibiyim farkım yok diyeceksiniz.

ha kendine karismasindan hoşlanan kızlar var. garip bi şekilde böyle sevildiğini düşünüyorlar . bu kızlardan da uzak durun :)))) çünkü o kız sevgili değil baba arıyordur . babası gibi kendisini kollayacak koruyacak biri arıyordur.

ha bu kızlardan hoşlanan kızın herşeyi olmak isteyen kahraman ve kızın sahibi olduğunu düşünen erkekler vardır :)))))

Mini etekten kastin nedir?
böyleside var
mini-etek-giyip-taciz-edilince-zirlayan-kasar_208754.jpg

Böyleside var

Dizustu-etek-modelleri.jpg

valla arkadaşlar benim sevgılım yok eşim var evlıyım bır çocuk babasıyım ellerınızden öper 4 yaşında bir oğlum var.eşime karışmam çünkü birbirimizi iyi tanırız .üniversitede tanıştık 6 sene çıktık şuanda 9 senelıkte evlıyız .ikimizde neyın ne olduğunu ıyı bılıdiğimiz için karışmaya gerek kalmıyor zaten

şakamı bu ya tahmin ettiğim kişiysen bu sefer fena bozuşcaz