Sevgilinizin Giyinmesine Karışır Mıydınız?

????

• Kullanılan toplam oy
    12
Ben karışırım. Sevgilim mini etek giyecek ve ben bakacağım, bu pek mümkün değil. Birileri bakacak ve laf atacak, işte o zaman çok kötü şeyler yapabilirim. Tabi şu anda olmadığı için bunları yapamıyorum. :)

oluncada yapacağını sanmıyorum

hemen der sen şimdi böyleysen ilerde beni çuvala koyarsın der tepiği atar :))

- - - Ekleme - - -

Kızdan çok ne var :) Yalan değil etrafa bi bakıyosun kimin sevgilisi olup olmadığı anlaşılıyor :)

yani müdahale edilmiş kızlar anında anlaşılıyor diyorsun :))

öyle değil köydeyken nişanlı kızlar hemen belli eder kendini burda zor ayırt etmek :))

valla arkadaşlar benim sevgılım yok eşim var evlıyım bır çocuk babasıyım ellerınızden öper 4 yaşında bir oğlum var.eşime karışmam çünkü birbirimizi iyi tanırız .üniversitede tanıştık 6 sene çıktık şuanda 9 senelıkte evlıyız .ikimizde neyın ne olduğunu ıyı bılıdiğimiz için karışmaya gerek kalmıyor zaten

valla arkadaşlar benim sevgılım yok eşim var evlıyım bır çocuk babasıyım ellerınızden öper 4 yaşında bir oğlum var.eşime karışmam çünkü birbirimizi iyi tanırız .üniversitede tanıştık 6 sene çıktık şuanda 9 senelıkte evlıyız .ikimizde neyın ne olduğunu ıyı bılıdiğimiz için karışmaya gerek kalmıyor zaten

Allah bir yastıkta kocatsın uzun ömürler dilerim size ..

bize bakma bekara karı boşamak kolay derler biz öylesine sallıyoruz işte:) evli olanlarla bekarlar arasında bu soruya cevap verecekler arasında uçurum var ?

yani müdahale edilmiş kızlar anında anlaşılıyor diyorsun :))
öyle değil köydeyken nişanlı kızlar hemen belli eder kendini burda zor ayırt etmek :))
Deneme yanılma yoluylada bulabilirsin :) Gidip konuşarak işi halledersin :) Konumuza gelelim ; zaten kızın içinde o tip kıyafetler giymek varsa her türlü giyer engelleyemezsin :)

Deneme yanılma yoluylada bulabilirsin :) Gidip konuşarak işi halledersin :) Konumuza gelelim ; zaten kızın içinde o tip kıyafetler giymek varsa her türlü giyer engelleyemezsin :)

zaten kızla tanışırken dolaşırken bunun bir sebebide kızın zaten giyim kuşamını beğenmendir buna sebep ama sen 6 ay flort ettin ondan sonra iş ciddiye binince yooo çuvala gireceksin yoksa kabul etmem demek mantığa sığmaz :))

Haklısın sen tanıdıktan sonrası kolay zaten. Dediğim gibi içinde varsa zaten sürekli yapar ama içinde yoksa zorla yaptırmaası zor olur . Karşılıklı güven iyidir :)

Benim en uzun ilişkim 2 yıl gitti sonra bitti . Ve sonrasıda hep bitti. Ben bişeyi sürekli devam ettiremiyorum ya sorun bende sanırım :) Artık kısa süreli ilişki hep ve bundan menmunum :)

Allah bir yastıkta kocatsın uzun ömürler dilerim size ..

bize bakma bekara karı boşamak kolay derler biz öylesine sallıyoruz işte:) evli olanlarla bekarlar arasında bu soruya cevap verecekler arasında uçurum var ?

amin kardeş saolasın allah hepinizin karşısına kafa dengi iyi insanlar çıkarır.mutlu aile kurarsınız

zaten kızla tanışırken dolaşırken bunun bir sebebide kızın zaten giyim kuşamını beğenmendir buna sebep ama sen 6 ay flort ettin ondan sonra iş ciddiye binince yooo çuvala gireceksin yoksa kabul etmem demek mantığa sığmaz :))
Tabiki de yani o kadar süreden sonra kız sana ait olur senden sorulur atmak kolay olur mu :)

Haklısın sen tanıdıktan sonrası kolay zaten. Dediğim gibi içinde varsa zaten sürekli yapar ama içinde yoksa zorla yaptırmaası zor olur . Karşılıklı güven iyidir :)

Benim en uzun ilişkim 2 yıl gitti sonra bitti . Ve sonrasıda hep bitti. Ben bişeyi sürekli devam ettiremiyorum ya sorun bende sanırım :) Artık kısa süreli ilişki hep ve bundan menmunum :)

bencede sorun sende :)) yalan söylemeyi beceremem:))

hepsiyle sorunun varsa sende bir problem olabilir ama kendini yalnız hissetme bendensin :))

bencede sorun sende :)) yalan söylemeyi beceremem:))

hepsiyle sorunun varsa sende bir problem olabilir ama kendini yalnız hissetme bendensin :))
Ben yalnız değilim ama sadece tarz değiştirdim. 2 haftada bir değiştiriyorum :) Tek sorun şu ana kadar üniversiteden hiç kızlarla uğraşmadım oda okula pek gitmediğimden :)
En kötü yanı uzun süreli ilişkilerden sonra ayrılınca kızlardan nefret edersin belli bir süre :)

Sevgilim olsa pantolon dışında birşey giyemezdi. Ortalık pislik kaynıyor. :D

sanki sizden önce o kızlar yaşamıyodu bu ne ya herkes bi kısıtlama derdinde sen o kızı kabullenemiyosan olduğu gibi yanına yaklaşma zaten

Senden önce o ortamda kendine sahip çıkabilmişmi sorun yok o zaman aynı şekilde devam :D