Sen Yiğitten mi çekiniyorsun Allah aşkına sen ne bilmişsin korku ne yav Yiğitte bugün benden çekinmiş duy da inanmatehdit ediyor beni sen önce yiğite haddini bildir bugün bana yorum yapam der yarın başkasına hitini düşürücek
Sen Yiğitten mi çekiniyorsun Allah aşkına sen ne bilmişsin korku ne yav Yiğitte bugün benden çekinmiş duy da inanmatehdit ediyor beni sen önce yiğite haddini bildir bugün bana yorum yapam der yarın başkasına hitini düşürücek
Gecikmis biraz ergenlige girmekteLa ergenliği mi kaldı, askere gidecek artık 24-25 oldu.
hahaha aa benim şimdiki taktiğimi @Yiğitt te sana kullanmıs demek bugünSen Yiğitten mi çekiniyorsun Allah aşkına sen ne bilmişsin korku ne yav Yiğitte bugün benden çekinmiş duy da inanma
Arabesk rep dinliyorum hatta şu an Jo je ayık ol kanksGecikmis biraz ergenlige girmekte
Olur mu senin için de geçerli soru aynı şey başına gelebilirhahaha aa benim şimdiki taktiğimi @Yiğitt te sana kullanmıs demek bugün
ayy ama bu konu gerçekten benlik olmamış ben kaçıyorum en iyisi sanada mantıksız anketlere geri dön demeseymişim keşke forumun klitesi düşmüş
Özelden ver cevabını utanma ben yapıştırırım burayaAhaha başlığı görür görmez kahkaha attım sonra içeriği okudum yine kahkaha attım
Şimdi bir cevap verecem de veremiyorum forumun ortasında utanıyor insan
Özel hayat gizliliği varAhaha başlığı görür görmez kahkaha attım sonra içeriği okudum yine kahkaha attım
Şimdi bir cevap verecem de veremiyorum forumun ortasında utanıyor insan
Senin ne gizliliğin olacak melun beyin yakan filmler izlemekten başka ne yapıyon ki sanki bu hayattaÖzel hayat gizliliği var
Gören de yatak maceralarını anlat dediğimizi sanacakÖzel hayat gizliliği var
Tamam yeter bu kadar cabuk cik ergenliktenArabesk rep dinliyorum hatta şu an Jo je ayık ol kanks
Olur mu senin için de geçerli soru aynı şey başına gelebilir
Özelden ver cevabını utanma ben yapıştırırım buraya
Ama öyle ha deyince çıkılmıyor ki Daha hormon salgılamam lazımTamam yeter bu kadar cabuk cik ergenlikten
Kendi beynimizde bazı hatıralar var melun yani küçümsemeSenin ne gizliliğin olacak melun beyin yakan filmler izlemekten başka ne yapıyon ki sanki bu hayatta
Özelden veririm vermesine de ha ben yazmışım ha sen yapıştırmışın ne fark ederArabesk rep dinliyorum hatta şu an Jo je ayık ol kanks
Olur mu senin için de geçerli soru aynı şey başına gelebilir
Özelden ver cevabını utanma ben yapıştırırım buraya
Anneme üşüdüğümü söyledim çıkardı kışlık yorgan serdi üstümeÖzelden veririm vermesine de ha ben yazmışım ha sen yapıştırmışın ne fark eder
Seni evlendirelim biz bence artık daha fazla yoldan çıkmadan belli ki vaktin gelmiş
O zaman biraz hizli ol hizli yasaAma öyle ha deyince çıkılmıyor ki Daha hormon salgılamam lazım
Lost izleyeyim artık bu kadar çene yeter sanaO zaman biraz hizli ol hizli yasa
Aynen bende en sevdigim hobimi yapayim uyuyayimLost izleyeyim artık bu kadar çene yeter sana
Yoldan çıkmışsınGören de yatak maceralarını anlat dediğimizi sanacak
Güzel hobi edinmişsin kendine İyi geceler o halde sanaAynen bende en sevdigim hobimi yapayim uyuyayim
Yolların biri Mersin'e diğeri tersine gidiyordu tersine gittim benYoldan çıkmışsın
Sana da kankaGüzel hobi edinmişsin kendine İyi geceler o halde sana
Yolların biri Mersin'e diğeri tersine gidiyordu tersine gittim ben