Sevgilinizi Öpeceğiniz Sırada Ne Yapardınız?

tehdit ediyor beni sen önce yiğite haddini bildir bugün bana yorum yapam der yarın başkasına hitini düşürücek :F
Sen Yiğitten mi çekiniyorsun Allah aşkına sen ne bilmişsin korku ne yav :F Yiğitte bugün benden çekinmiş duy da inanma :F

Sen Yiğitten mi çekiniyorsun Allah aşkına sen ne bilmişsin korku ne yav :F Yiğitte bugün benden çekinmiş duy da inanma :F
hahaha aa benim şimdiki taktiğimi @Yiğitt te sana kullanmıs demek bugün :F

ayy ama bu konu gerçekten benlik olmamış ben kaçıyorum en iyisi sanada mantıksız anketlere geri dön demeseymişim keşke forumun klitesi düşmüş :A :A :A

Ahaha başlığı görür görmez kahkaha attım sonra içeriği okudum yine kahkaha attım :F

Şimdi bir cevap verecem de veremiyorum forumun ortasında utanıyor insan :A

Gecikmis biraz ergenlige girmekte :A
Arabesk rep dinliyorum hatta şu an Jo je ayık ol kanks :A

hahaha aa benim şimdiki taktiğimi @Yiğitt te sana kullanmıs demek bugün :F

ayy ama bu konu gerçekten benlik olmamış ben kaçıyorum en iyisi sanada mantıksız anketlere geri dön demeseymişim keşke forumun klitesi düşmüş :A :A :A
Olur mu senin için de geçerli soru aynı şey başına gelebilir :D

Ahaha başlığı görür görmez kahkaha attım sonra içeriği okudum yine kahkaha attım :F

Şimdi bir cevap verecem de veremiyorum forumun ortasında utanıyor insan :A
Özelden ver cevabını utanma ben yapıştırırım buraya :A

Arabesk rep dinliyorum hatta şu an Jo je ayık ol kanks :A

Olur mu senin için de geçerli soru aynı şey başına gelebilir :D

Özelden ver cevabını utanma ben yapıştırırım buraya :A
Özelden veririm vermesine de ha ben yazmışım ha sen yapıştırmışın ne fark eder :A

Seni evlendirelim biz bence artık daha fazla yoldan çıkmadan belli ki vaktin gelmiş :F

Ceyda beni istiklal Marşı'nı söylerken haZırlıksıZ yakalasa dudağımın kenarından öptü kaç defa dudağımdan öpmeye çalıştı hatta kavga çıktı
En sonunda öpünce grip virüsü kaptım beyin kanaması geçiriyordum
Grip vürüsünden dolayı. @Çiğdem-

@harunnn6

@Harunnn60