Apple TV+ Severance - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,792
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
s-b1dcff949b64468cb3973155553b91253702c133.jpg

Apple TV+'ın yeni bilim kurgu dizisi Severance, az zamanda çok ses getirerek platformun prestijli işleri arasına adını yazdırdı.

Dan Erickson zihninin ürünü olan dizinin yönetmen koltuğunda Ben Stiller oturuyor. İş ve özel hayatın sıra dışı bir şekilde ayrıştırıldığı dizinin başrolünde Adam Scott yer alırken Oscar ödüllü oyuncular Christopher Walken ve Patricia Arquette, Emmy ödüllü John Turturro kadrodaki diğer önemli isimler arasındalar...

İlk sezonu 9 bölüm süren diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz.

Önemli Not: Spoiler içeren bilgilerin mutlaka spoiler butonu içerisinde yazılması gerekmektedir.

1x1

Çok iyi başladı dizi. Çok ilginç ve özgün bir konusu var. Kurgulanış şekli de ilk bölüm epey umut verdi. Umarım diğer bölümler de aynı düzeyde devam eder. :Z

9/10

• Harika
Reactions: Sherlock
Güncel dönemde çıkan en kaliteli dizilerden birisi, zaten jeneriği bu kadar mükemmel olan bir dizi kötü çıkamazdı. :A Unutmazsam genel bir yorum yapacağım…

• Beğendim
Reactions: bazinga
Maşallah dediğim dizi üç bölüm yaşamıyor. :A

Dizinin en iyi bölümü ilk bölümdü bence. Sonra yavaş yavaş konu açıldıkça düşüşe geçmeye başladı. Aşırı kasvetli atmosferi beni çok boğuyor. Dizinin kendine mesele ettiği şeyler anlaşıldı, gerisi top çevirmece gibi geliyor. Dizi yerine film olsaymış daha iyiymiş gibi...

Maşallah dediğim dizi üç bölüm yaşamıyor. :A

Dizinin en iyi bölümü ilk bölümdü bence. Sonra yavaş yavaş konu açıldıkça düşüşe geçmeye başladı. Aşırı kasvetli atmosferi beni çok boğuyor. Dizinin kendine mesele ettiği şeyler anlaşıldı, gerisi top çevirmece gibi geliyor. Dizi yerine film olsaymış daha iyiymiş gibi...
Tam dizimi buldum izleyim bakalım forumda nasıl yorumlar var diye girdim bu yorumu görünce vazgeçtim :A
Senin sabır eşiğin yüksek bir de sen bile böyle dediysen hiç 3-4 bölüm izleyip vakit kaybetmeyim yarıda bırakacağım kesin çünkü :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Tam dizimi buldum izleyim bakalım forumda nasıl yorumlar var diye girdim bu yorumu görünce vazgeçtim :A
Senin sabır eşiğin yüksek bir de sen bile böyle dediysen hiç 3-4 bölüm izleyip vakit kaybetmeyim yarıda bırakacağım kesin çünkü :A
Bende eski eşik yok ya gerçi bunu 2022'de yazmışım o zamanlar epey daha yüksekti. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Bende eski eşik yok ya gerçi bunu 2022'de yazmışım o zamanlar epey daha yüksekti. :A
Bu dizinin konusuna hiçbir şey yazmamış mıyız ya :A Ben izliyorum diziyi ve şiddetle tavsiye ediyorum. Bence güncel devam eden en iyi dizilerden biri. Ozan'a hitap etmemiş olabilir ama sen kendin bir izle karar ver derim. Genel olarak da baya beğenilen bir dizi çünkü Severance :D

• Güldürdün
Bu dizinin konusuna hiçbir şey yazmamış mıyız ya :A Ben izliyorum diziyi ve şiddetle tavsiye ediyorum. Bence güncel devam eden en iyi dizilerden biri. Ozan'a hitap etmemiş olabilir ama sen kendin bir izle karar ver derim. Genel olarak da baya beğenilen bir dizi çünkü Severance :D
Sadece Ozan değil sözlüklerde falan da çok yavaş ilerliyor falan demişler bir tık da ondan korkmuştum :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Sadece Ozan değil sözlüklerde falan da çok yavaş ilerliyor falan demişler bir tık da ondan korkmuştum :A
Yani hareketli bir dizi değil tabii ona bir şey diyemem. Yavaş ilerlediği doğrudur ama merak ettirip izlettiriyor kendini. Beni hiç sıkmıyor mesela ama sen ne düşünürsün bilemem :A

• Güldürdün