Günahımı aldın tabi
Bekaret raporum var duvarda asılı inanmıyosun
Günahımı aldın tabi
Aman sen bi susarmısın
Birde yakalayana da ödül var Yada sen yakalamaya çalış böyle birşeyiBence göndermezler bu kadar basit değil
@gözlemci gibi gözleyenlerde gönderiliyormuş sanırım eve o daha mantıklı gibiGünahımı aldın tabi
Bekaret raporum var duvarda asılı inanmıyosun
Kısmetse ben gözlemleme görevimi orada layıkıyla yerine getireceğim@gözlemci gibi gözleyenlerde gönderiliyormuş sanırım eve o daha mantıklı gibi
Kısmetse ben gözlemleme görevimi orada layıkıyla yerine getireceğim
Aaa aynı anda yazmısızAman sen bi susarmısın
Birde yakalayana da ödül var Yada sen yakalamaya çalış böyle birşeyi
Bunlar beni aşar daha münasip yollar yok muAman sen bi susarmısın
Birde yakalayana da ödül var Yada sen yakalamaya çalış böyle birşeyi
Tabi daha mantıklı ben de birilerini basarım@gözlemci gibi gözleyenlerde gönderiliyormuş sanırım eve o daha mantıklı gibi
Gördüklerinin kolay şeyler olmadığı ve unutulması gerektiği içinAaa aynı anda yazmısız
Tabi gözlemleyende gidiyormu ama gözlemleyen niye gönderilyor onu anlamadım
Daha münasip birkaç yöntem daha var tabi Onları da paylaşalımBunlar beni aşar daha münasip yollar yok mu
Paylaş hadi bekliyorumGördüklerinin kolay şeyler olmadığı ve unutulması gerektiği için
Daha münasip birkaç yöntem daha var tabi Onları da paylaşalım
Misal kilo almak ve askerlikten yırtmak için 100 kilo üzeri olman lazım ve kesin çözüm zayıflasanda almıyorlar askerePaylaş hadi bekliyorum
Paylaş hadi bekliyorum
1 Yıl askerlik yapacakmıs @S.G.A.T. onuda aydınlatınGördüklerinin kolay şeyler olmadığı ve unutulması gerektiği için
Daha münasip birkaç yöntem daha var tabi Onları da paylaşalım
@serhatt İskeletor gibi ayoll Ölene kadar o kiloyu alamazMisal kilo almak ve askerlikten yırtmak için 100 kilo üzeri olman lazım ve kesin çözüm zayıflasanda almıyorlar askere
Bu daha da zor ben çok zayıfım istesemde kilo alamıyorumMisal kilo almak ve askerlikten yırtmak için 100 kilo üzeri olman lazım ve kesin çözüm zayıflasanda almıyorlar askere
Offf sen bi defolup gidermisin,ne işin var bu konuda sende mi askerlik yapacan@serhatt İskeletor gibi ayoll Ölene kadar o kiloyu alamaz
Hem öyle saçmalıkmı olur 100 kiloysan tamama skerlik bittimi diyorlar ilk defa duydum
2 sefer uğraştırıyorlar hastane raporu vs istiyorlar benim arkadaşım daha yeni 110 kiloya ulaşıp askerlikten yırttı şimdi spora gidiyor@serhatt İskeletor gibi ayoll Ölene kadar o kiloyu alamaz
Hem öyle saçmalıkmı olur 100 kiloysan tamama skerlik bittimi diyorlar ilk defa duydum
Hahahah tamam diğer yolları denersin dur daha çözümüm bitmediBu daha da zor ben çok zayıfım istesemde kilo alamıyorum
başka
90 civarı olunca tekrar gitmesi gerekmiyormu @serhatt Makarnaya ağırlık ver2 sefer uğraştırıyorlar hastane raporu vs istiyorlar benim arkadaşım daha yeni 110 kiloya ulaşıp askerlikten yırttı şimdi spora gidiyor
Hahahah tamam diğer yolları denersin dur daha çözümüm bitmedi
Hep boş çözümler,diğerlerini de söyle bakalım2 sefer uğraştırıyorlar hastane raporu vs istiyorlar benim arkadaşım daha yeni 110 kiloya ulaşıp askerlikten yırttı şimdi spora gidiyor
Hahahah tamam diğer yolları denersin dur daha çözümüm bitmedi
Yok anam istesem de alamam,tüm güzelliğim gider90 civarı olunca tekrar gitmesi gerekmiyormu @serhatt Makarnaya ağırlık ver
Aslında kilo işi bana da mantıklı gelmiyor değil 2 sefer askere alma döneminde rapor istiyorlar eğer kilo verememişsen askerlikten men yiyorsun90 civarı olunca tekrar gitmesi gerekmiyormu @serhatt Makarnaya ağırlık ver