Aaa röntgenci şey
geldim ya işte KARA MELEK
Tamam başlıyorum o vakit
Sahur olmadan anlat sizin yüzünüzden bende çarpılmıyayımgeldim ya işte KARA MELEK
Sen zaten çarpılmışsın daha ne çarpılcan beSahur olmadan anlat sizin yüzünüzden bende çarpılmıyayım
Bizim ne suçumuz var sadece özet geçecez 😱Sahur olmadan anlat sizin yüzünüzden bende çarpılmıyayım
Bizim ne suçumuz var sadece özet geçecez 😱
pembe tezkere diyince @XanTier de gelmiş foruma O almak istiyordu forumda olsaydı anlatırdı sana demiştims erhata ve gelmişSen zaten çarpılmışsın daha ne çarpılcan be
Konuya buyursun o dapembe tezkere diyince @XanTier de gelmiş foruma O almak istiyordu forumda olsaydı anlatırdı sana demiştims erhata ve gelmiş
pembe tezkere diyince @XanTier de gelmiş foruma O almak istiyordu forumda olsaydı anlatırdı sana demiştims erhata ve gelmiş
Şimdi önceliğin asker yapmamak veya kurutlmak ise çözümü basit fakat ben bu yolu kendimde duydum daha askerlik yapmadımKonuya buyursun o da
Töbestt 😱😱😱 Tek yolu bu mudurŞimdi önceliğin asker yapmamak veya kurutlmak ise çözümü basit fakat ben bu yolu kendimde duydum daha askerlik yapmadım
Önce bu tarz işler yapacaksın yani Man and Man anladın orayı Sonra siz işi pişirirken yada pişrirmiş gibi görünürken birisi sizi kayda alacak veya o sırada komutanla basacak Sizde yakalanacaksınız komutanda bu ne hal deyip pembe tezkere verip sizi atacak
Haa yok korkma vurmuyorlar sonuçta cani değiller En fazla yolluyorlarTöbestt 😱😱😱 Tek yolu bu mudur
Adamı vururlar orada be
aa ben böyle bişey yapmaya cesaret edemem ya,adım çıkar mazallahHaa yok korkma vurmuyorlar sonuçta cani değiller En fazla yolluyorlar
Amaç o zaten adın çıkacak ve senin daha fazla rencide olmaman için tek yol gönderilmek olacakaa ben böyle bişey yapmaya cesaret edemem ya,adım çıkar mazallah
aa ben böyle bişey yapmaya cesaret edemem ya,adım çıkar mazallah
@serhatt Sizden daha iffetli çıktı ayoll günahını almışsım oğlanın @XanTierŞimdi önceliğin asker yapmamak veya kurutlmak ise çözümü basit fakat ben bu yolu kendimde duydum daha askerlik yapmadım
Önce bu tarz işler yapacaksın yani Man and Man anladın orayı Sonra siz işi pişirirken yada pişrirmiş gibi görünürken birisi sizi kayda alacak veya o sırada komutanla basacak Sizde yakalanacaksınız komutanda bu ne hal deyip pembe tezkere verip sizi atacak
Bence göndermezler bu kadar basit değilAmaç o zaten adın çıkacak ve senin daha fazla rencide olmaman için tek yol gönderilmek olacak