Sevdiğim Kızı Etkilemeye Çalışırken Ben

pembe tezkere diyince @XanTier de gelmiş foruma :F O almak istiyordu forumda olsaydı anlatırdı sana demiştims erhata ve gelmiş :F
Konuya buyursun o da :A
Şimdi önceliğin asker yapmamak veya kurutlmak ise çözümü basit fakat ben bu yolu kendimde duydum daha askerlik yapmadım :A

Önce bu tarz işler yapacaksın yani Man and Man anladın orayı :A Sonra siz işi pişirirken yada pişrirmiş gibi görünürken birisi sizi kayda alacak veya o sırada komutanla basacak :F Sizde yakalanacaksınız komutanda bu ne hal deyip pembe tezkere verip sizi atacak :F

Şimdi önceliğin asker yapmamak veya kurutlmak ise çözümü basit fakat ben bu yolu kendimde duydum daha askerlik yapmadım :A

Önce bu tarz işler yapacaksın yani Man and Man anladın orayı :A Sonra siz işi pişirirken yada pişrirmiş gibi görünürken birisi sizi kayda alacak veya o sırada komutanla basacak :F Sizde yakalanacaksınız komutanda bu ne hal deyip pembe tezkere verip sizi atacak :F
Töbestt 😱😱😱 Tek yolu bu mudur
Adamı vururlar orada be

aa ben böyle bişey yapmaya cesaret edemem ya,adım çıkar mazallah :A

@serhatt Sizden daha iffetli çıktı ayoll günahını almışsım oğlanın :A :A :A @XanTier