Sevdaluk'un Yayın Tarihi Belli Oldu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atv'nin yerinde olsam sevdaluk başlamadan önce bugünün saraylısı ve doksanların yerini değiştirirdim.
çarşamba boşluğunu dolduracak sevdaluk iyi reyting de alacağını tahmin ediyorum.

Pis yediliyi yerinden oynatacaklarını hiç düşünmüyodun.. Şanşı olabilir bence sevdaluk'un nede olsa demet akbağ faktörü var.:)

Bu arada show yonetimini carsambanin 2.sini alip yerine yeni dizi koyma cesaretinden oturu kutluyorum

PY Cuma'ya gider kanımca. :) :)
Cuma'ya bence "Hayat Hanım" ya da "Gönül Yarası" gelecektir bence ama onlar Ocak ayından sonra başlayacak. Fakat dediğin gibi Cuma günü "Dila Hanım" bittikten sonra boşluğu doldurmak için yayınlayabilirler Ocak ayına kadar. :)

@SERHAT3456 bende düşünüyorum. Neden olmasın? FOX'la Gani Müjde'nin arası iyi çünkü. Her ne kadar Gani Müjde bir türlü FOX'a sağlam dizi yapamasa da. :)

Py foxa gecse cidden sevinirim. Hem showda daha fazla kalmasini istemiyorum hemde bitmesini de istemiyorum arada sirada insanin cani sıkkınken iyi gidiyor :d

Bundan sonra tims ve star dusunsun :d
Pis Yedili candır benim için yeri hep ayrı kalacak Show TV'de final yapmalı Haziran'da. :) :)

bu diziyi çok merak ediyorum ama MY izliycem eğer bu diziyi beğensem tekrarlardan ve ya net`ten takip ederim :) bu konu çok iyi hit yapıcak @mrt-06 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...