O kadrodan bir şey beklemesinler.firuze için emin değilim çok klişe bir dizi tam tns lik![]()
Cumartesi 19.45'te de olabilir. Geçen "Ayı Yogi" yayınlanmıştı. Hem Total'de hemde AB'de iyi oranlar almıştı. Hatta Okan o film yüzünden geç çıkmıştı yayınına. @Forumdashpy nin kitlesi liseli bence çok geçe kalırsa ertesi gün okul var millet uyur![]()
PY Cuma'ya gider kanımca.Bu arada show yonetimini carsambanin 2.sini alip yerine yeni dizi koyma cesaretinden oturu kutluyorum
satacan tabi satmayıp da napacan barbaros gitti mustinin de kelle gidecek yakında mahiciler toptan kaybedecek mağlubiyetten kaçmak en doğal hakkın
rıza baba>orçoCumartesi 19.45'te de olabilir. Geçen "Ayı Yogi" yayınlanmıştı. Hem Total'de hemde AB'de iyi oranlar almıştı. Hatta Okan o film yüzünden geç çıkmıştı yayınına. @Forumdash![]()
medcezir var o gün de panpaPY Cuma'ya gider kanımca.![]()
![]()
Cuma'ya bence "Hayat Hanım" ya da "Gönül Yarası" gelecektir bence ama onlar Ocak ayından sonra başlayacak. Fakat dediğin gibi Cuma günü "Dila Hanım" bittikten sonra boşluğu doldurmak için yayınlayabilirler Ocak ayına kadar.PY Cuma'ya gider kanımca.![]()
![]()
Py foxa gecse cidden sevinirim. Hem showda daha fazla kalmasini istemiyorum hemde bitmesini de istemiyorum arada sirada insanin cani sıkkınken iyi gidiyorPY Cuma'ya gider kanımca.![]()
![]()
Pis Yedili candır benim için yeri hep ayrı kalacak Show TV'de final yapmalı Haziran'da.Py foxa gecse cidden sevinirim. Hem showda daha fazla kalmasini istemiyorum hemde bitmesini de istemiyorum arada sirada insanin cani sıkkınken iyi gidiyor
Bundan sonra tims ve star dusunsun![]()
Belki sende satarsın.satacan tabi satmayıp da napacan barbaros gitti mustinin de kelle gidecek yakında mahiciler toptan kaybedecek mağlubiyetten kaçmak en doğal hakkın![]()
Bende öyle düşünüyorum. Zaten son sezonu. @SERHAT3456Pis Yedili candır benim için yeri hep ayrı kalacak Show TV'de final yapmalı Haziran'da.![]()
![]()
hiç sanmıyorum menapozlu hürrem teyzeyi gördükten sonra bile bırakmadıysamBelki sende satarsın.![]()
![]()