Sevdaluk Dizisini İzlemeyi Düşünüyor musunuz ?

tabii ki de hayır.
bir an önce bitir, çalış. paranı kazan
hayatı anla, öğrenciliğin çok ekmeğini yedin birazda çalış..

tabii ki de hayır.
bir an önce bitir, çalış. paranı kazan
hayatı anla, öğrenciliğin çok ekmeğini yedin birazda çalış..
Tarih okuyorum ama öğretmen olmak istemiyorum. Keza memurluk da bana göre değil ne yapsam bilemedim.

Çaresiz kalmaya hazır ol Emre. Yakında önce saatiniz sonra gününüz değişecek.

Tarih okuyorum ama öğretmen olmak istemiyorum. Keza memurluk da bana göre değil ne yapsam bilemedim.
valla o konularda pek bi bilgim yok.
gazeteye editörlüğe giremezmisin ya da tarih okuyanlar genelde siyasete giriyor, sende bi dene istersen. hümetin partisinin gençlik kollarına katılabilirsin

valla o konularda pek bi bilgim yok.
gazeteye editörlüğe giremezmisin ya da tarih okuyanlar genelde siyasete giriyor, sende bi dene istersen. hümetin partisinin gençlik kollarına katılabilirsin
Hükümet benden uzak Allah'a da uzak olsun ne diyeyim.

Çaresiz kalmaya hazır ol Emre. Yakında önce saatiniz sonra gününüz değişecek.
çok acımasızsın yaşlı başlı hürrem teyzeyi yerinden mi oynatıcın
hiç saygı kalmamış bu gençlikte

çok acımasızsın yaşlı başlı hürrem teyzeyi yerinden mi oynatıcın
hiç saygı kalmamış bu gençlikte
Ben Meryem'i de Vahide ablamı da çok seviyorum. Diziyi de seviyorum ama Sevdaluk geçecek geçmek zorunda.

bence sen ve hükümet iyi bi ikili olabilirsiniz
sana hemen iş ayarlarlar cemaat okullarında bi iş
Ooo sorma hiç sorma cemaat abileri beni çok severler iki günde iş hazır elimde zaten no problem.

Ben Meryem'i de Vahide ablamı da çok seviyorum. Diziyi de seviyorum ama Sevdaluk geçecek geçmek zorunda.

Ooo sorma hiç sorma cemaat abileri beni çok severler iki günde iş hazır elimde zaten no problem.
şu abiler nedir ya ? tüzel kişiler olarak biliniyor bence

İzlemeyi düşünmüyorum.

şu abiler nedir ya ? tüzel kişiler olarak biliniyor bence
Ona ben de anlam veremiyorum. Adamlar kendinden küçük kişilere abi diyorlar.
O da kendi kendine kasılıyor. Bizim sınıfta var biri geçen kulaklığımı takmışım sınıfta şarkı dinliyorum. Çocuk bana sesleniyormuş duymuyorum sonra bi baktım beni çağırıyor dedim hayırdır dedi akşam bizim evde makrube midir nedir onu yiyeceğiz dedim iyi ne güzel afiyet olsun. Sen de gel diyor dedim yok ben aç değilim.

maklube o
deniz bugün tüm kelimeleri yanlış yazıyosun
bende 10. sınıfta feme gidiyodum bi abidir gidiyor, dershane yurtlarında kalırdık full testlere gömülmek için. abiler diye adlandırdığımız seyrek bıyıklı kişiler gelin biraz sohbet edlim derdi e haliyle giderdik yanına sonuçta adamların yurdundayız o an, sonra bi başlar daha susmazdı. 10-15 test çözmelik zamanımı yerdi. tabii bende küplere binerdim. sonra baktım burası bana daha iyi puan yaptırmayı bırak daha da düşürtür netlerimi diyerekten diğer sene ayrılmıştım

Yani o kadar ilgiliyim ki sen düşün artık adını bile bilmiyorum.

sevdaluk u izlemeyi düşünenleri sülüman şimdiden uyarıyi ona göre