tabii ki de hayır.Doksanlar 4 reyting bile alamıyor o rakip bile olamazdı zaten. Pis Yedili zaten gün değiştiriyor. AŞK desen Doksanlardan farkı yok. Hıyanet Sarmalı bir rakip görünüyordu onun da kendine hayrı yok.
Kalsam mı acaba ?![]()
tabii ki de hayır.Doksanlar 4 reyting bile alamıyor o rakip bile olamazdı zaten. Pis Yedili zaten gün değiştiriyor. AŞK desen Doksanlardan farkı yok. Hıyanet Sarmalı bir rakip görünüyordu onun da kendine hayrı yok.
Kalsam mı acaba ?![]()
Tarih okuyorum ama öğretmen olmak istemiyorum. Keza memurluk da bana göre değil ne yapsam bilemedim.tabii ki de hayır.bir an önce bitir, çalış. paranı kazan
hayatı anla, öğrenciliğin çok ekmeğini yedin birazda çalış..
![]()
Çaresiz kalmaya hazır ol Emre. Yakında önce saatiniz sonra gününüz değişecek.onlar da rakipti be ama hürrem teyze harcadı bir biraşk daki başrol kadosu kaç dizide var Allah aşkına,stv nin her dizisi uçarken çarşamba günkü niye sönük kaldı
doksanlar my ye rağmen en çok izlenen komedi dizisi şu an başka gün ab de zirveyi alabilme şansı vargün değişiklikleri olurken kuzeyciler kaç kere dedi kuzey i çarşambadan alın diye my insanı çaresiz bıraktırır böyle
![]()
valla o konularda pek bi bilgim yok.Tarih okuyorum ama öğretmen olmak istemiyorum. Keza memurluk da bana göre değil ne yapsam bilemedim.![]()
Hükümet benden uzak Allah'a da uzak olsun ne diyeyim.valla o konularda pek bi bilgim yok.gazeteye editörlüğe giremezmisin ya da tarih okuyanlar genelde siyasete giriyor, sende bi dene istersen. hümetin partisinin gençlik kollarına katılabilirsin
![]()
çok acımasızsın yaşlı başlı hürrem teyzeyi yerinden mi oynatıcınTarih okuyorum ama öğretmen olmak istemiyorum. Keza memurluk da bana göre değil ne yapsam bilemedim.
Çaresiz kalmaya hazır ol Emre. Yakında önce saatiniz sonra gününüz değişecek.![]()
bence sen ve hükümet iyi bi ikili olabilirsinizHükümet benden uzak Allah'a da uzak olsun ne diyeyim.![]()
Ben Meryem'i de Vahide ablamı da çok seviyorum. Diziyi de seviyorum ama Sevdaluk geçecek geçmek zorunda.çok acımasızsın yaşlı başlı hürrem teyzeyi yerinden mi oynatıcınhiç saygı kalmamış bu gençlikte
Ooo sorma hiç sorma cemaat abileri beni çok severler iki günde iş hazır elimde zaten no problem.bence sen ve hükümet iyi bi ikili olabilirsinizsana hemen iş ayarlarlar cemaat okullarında bi iş
![]()
zorunda mıBen Meryem'i de Vahide ablamı da çok seviyorum. Diziyi de seviyorum ama Sevdaluk geçecek geçmek zorunda.![]()
Çok severim bu şarkıyı da dur dinleyeyim.zorunda mı![]()
birkaç hafta sonra söylemek zorunda kalmayın daÇok severim bu şarkıyı da dur dinleyeyim.![]()
şu abiler nedir ya ? tüzel kişiler olarak biliniyor benceBen Meryem'i de Vahide ablamı da çok seviyorum. Diziyi de seviyorum ama Sevdaluk geçecek geçmek zorunda.
Ooo sorma hiç sorma cemaat abileri beni çok severler iki günde iş hazır elimde zaten no problem.![]()
Bekleyip görelim.birkaç hafta sonra söylemek zorunda kalmayın da![]()
Ona ben de anlam veremiyorum. Adamlar kendinden küçük kişilere abi diyorlar.şu abiler nedir ya ? tüzel kişiler olarak biliniyor bence![]()
maklube oOna ben de anlam veremiyorum. Adamlar kendinden küçük kişilere abi diyorlar.O da kendi kendine kasılıyor. Bizim sınıfta var biri geçen kulaklığımı takmışım sınıfta şarkı dinliyorum. Çocuk bana sesleniyormuş duymuyorum sonra bi baktım beni çağırıyor dedim hayırdır dedi akşam bizim evde makrube midir nedir onu yiyeceğiz dedim iyi ne güzel afiyet olsun. Sen de gel diyor dedim yok ben aç değilim.
![]()
Yani o kadar ilgiliyim ki sen düşün artık adını bile bilmiyorum.maklube odeniz bugün tüm kelimeleri yanlış yazıyosun
bende 10. sınıfta feme gidiyodum bi abidir gidiyor, dershane yurtlarında kalırdık full testlere gömülmek için. abiler diye adlandırdığımız seyrek bıyıklı kişiler gelin biraz sohbet edlim derdi e haliyle giderdik yanına sonuçta adamların yurdundayız o an, sonra bi başlar daha susmazdı. 10-15 test çözmelik zamanımı yerdi. tabii bende küplere binerdim. sonra baktım burası bana daha iyi puan yaptırmayı bırak daha da düşürtür netlerimi diyerekten diğer sene ayrılmıştım
![]()
işe başlayınca mecbuurr içli dışlı olucan, konuştuğumuz gibiYani o kadar ilgiliyim ki sen düşün artık adını bile bilmiyorum.![]()
Bana hiç bi şey yapamaz.
onun kellesi de gider sülğman istese merak etmeBana hiç bi şey yapamaz.Atmaca korur beni yiğidim.
![]()