Gerçekten ama aklım da öyle kalmış.yok artık 😱
Gerçekten ama aklım da öyle kalmış.yok artık 😱
sen zaten sevdaluk izle bu yorumdan sonra my den uçarak kaçGerçekten ama aklım da öyle kalmış.![]()
Sülo'nun odasına gitti diye.
![]()
![]()
Ay pardon o başka ben Nigar ile karıştırdım Pargalı'ya kaçmıştı.sen zaten sevdaluk izle bu yorumdan sonra my den uçarak kaç![]()
Gönderme yaptım.Dizi Maç ile aynı güne denk geliyor talihsiz bir başlangıç olacak sadece.
@xemrexxx .
tam tersi lo şimdi etlendi butlandıbizim halk hala acunu ,necoyu zirveye taşıyorsa hürrem teyzeyi de taşır bence
![]()
Fenarbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçı varmış ATV'de sanırım.maç hangi kanalda?
çarşamba maçları star yayınlamıyordu sanırım!
dediğine katılıyorum
tns yi hesaba katmadık![]()
10 Aralık 2013 Salı günü saat 21:45 Gs maçı juveyle Stardamaç hangi kanalda?
dediğine katılıyorum
Fenarbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçı varmış ATV'de sanırım.![]()
![]()
10 Aralık 2013 Salı günü saat 21:45 Gs maçı juveyle Starda
Çarşamba önemli bişeymi varbende şampiyonlar ligi zannettim etkilemez
salıysa sorun yok![]()
Çarşamba önemli bişeymi var![]()
Fener maçı varmış ATV'de bence etkiler diziyi.bende şampiyonlar ligi zannettim etkilemez
salıysa sorun yok![]()
Etkilerde ama üstü sıralarda yer alması önemli 1'incilik beklemiyor zaten kimse iyi başlaması önemli.Fener maçı varmış ATV'de bence etkiler diziyi.![]()
![]()
Olsun.Etkilerde ama üstü sıralarda yer alması önemli 1'incilik beklemiyor zaten kimse iyi başlaması önemli.
19.00 'daymışOlsun.Yinede etkiler saat kaçtı acaba.
![]()
sanki mns de farklı mı çıkacak sonuç nurbanu varkene my,sevdaluk a 15 reyting fark atar bencemaç hangi kanalda?
dediğine katılıyorum
Teşekkürler.19.00 'daymış![]()
sanki mns de farklı mı çıkacak sonuç nurbanu varkene my,sevdaluk a 15 reyting fark atar bence![]()
nurbanu senin odana yakaşır demi en çok .sevdaluk un fragmanları iç açıcı değil tek beklentim konunun güzel olması ilk hafta belli eder kendini
nurbanudan bahsetmişken nurbanum o diziye yakışmıyor yazık oluyor orda![]()
Gülşah güzel mi sence.sevdaluk un fragmanları iç açıcı değil tek beklentim konunun güzel olması ilk hafta belli eder kendini
nurbanudan bahsetmişken nurbanum o diziye yakışmıyor yazık oluyor orda![]()
Gülşah güzel mi sence.![]()
![]()
nurbanu senin odana yakaşır demi en çok .![]()
Bak işin uzmanı onayladı.gerekli bakım ve onarımdan geçerse, pekde fena sayılmaz)
nerde o günler
offff off)