Hadi ya.Müzikçi dediğin o radyocuyu diyorsan sevgilisi o değil.Hatta o sevgili sevgili bile değilmiş anlayacaksın.
Her bölümü süperdi.
Yok neden kızayım. Onu izlediğini biliyorum.Yalan Dünya'ya verirsem kızma.![]()
Bunu da izliyorum ama çok kararsızım.Yok neden kızayım. Onu izlediğini biliyorum.![]()
Bilemiyorum karar senin.Bunu da izliyorum ama çok kararsızım.![]()
Güzelim Sevdaluk varken YD'ye niye verirsin.Bunu da izliyorum ama çok kararsızım.![]()
Yalan Dünya 3 yıllık dizim ama ayrıca neden böyle dedin anlamadım, iki dizi de güzel.Güzelim Sevdaluk varken YD'ye niye verirsin.![]()
Ama Sevdaluk'ta Sevdaluk simdi.Yalan Dünya 3 yıllık dizim ama ayrıca neden böyle dedin anlamadım, iki dizi de güzel.![]()
Bulundurdum ve kullandım.Ama Sevdaluk'ta Sevdaluk simdi.![]()
3 yillik evet tamam da, 2014'ü göz önünde bulundur.![]()
Bazı bölümler sıkıcıydı ama 10.bölüm itibariyle süper olacak.Sevdaluk 7.bölümü izledim bugün.
Genel olarak davanin etrafinda dolandi durdu. Sonra da Adalet pat diye verdi yinede. Senaryo bakimindan olmamis bu hareket, sanirim bu sebeple de diziyi bircok kisi birakmis.
Emine patladi tüm köylüye bu bölümde, en sondada tüfegi aldi, birini vuracak gibi duruyordu ama kendisini de vurabilir, emin degilim.
Bu HES olayi uzadi da gitti, bir an önce sadete gelmeleri gerek.
Gülben-Orhan sahnesi cok iyiydi, sonunda birlikteler.
Bu bölüm genel olarak duygu yüklüydü. Tayyar'in daha önce Nihan icin intihar etmeye bile kalkismis. Orhan ile olan meyhane sahnesi duygusaldi.
Merak icinde birakmadi acikcasi 7.bölüm, reytinglerin bu bölümden sonra düsmesini az da olsa normal karsiliyorum. Yinede izlemeye devam.![]()
20.liğe bir anda düşmüştü o 7. bölüm müydü acaba?Sevdaluk 7.bölümü izledim bugün.
Genel olarak davanin etrafinda dolandi durdu. Sonra da Adalet pat diye verdi yinede. Senaryo bakimindan olmamis bu hareket, sanirim bu sebeple de diziyi bircok kisi birakmis.
Emine patladi tüm köylüye bu bölümde, en sondada tüfegi aldi, birini vuracak gibi duruyordu ama kendisini de vurabilir, emin degilim.
Bu HES olayi uzadi da gitti, bir an önce sadete gelmeleri gerek.
Gülben-Orhan sahnesi cok iyiydi, sonunda birlikteler.
Bu bölüm genel olarak duygu yüklüydü. Tayyar'in daha önce Nihan icin intihar etmeye bile kalkismis. Orhan ile olan meyhane sahnesi duygusaldi.
Merak icinde birakmadi acikcasi 7.bölüm, reytinglerin bu bölümden sonra düsmesini az da olsa normal karsiliyorum. Yinede izlemeye devam.![]()