Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,626
Reaksiyon puanı
62,948
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Diziyi 1 saat kadar önce bitirdim, ama daha yeni yorum yazıyorum. İlk 5-6 bölüm biraz durgundu, ama diğer yarısı gerçekten de çok iyiydi. Yeni senaristler komedi yönünü arttırarak diziye can kattılar, ama yanlış yayın politikaları nedeniyle harcandı.

Zamanında ilk bölümü beğenmemiştim. Belki de çok olağanüstü bir dizi beklemiştim, belki sıkıntıdan patlamıştım. Ama ikinci bir şans vererek doğrusunu yaptığımı düşünüyorum. Bir ara yine bırakmak istemiştim, ama sabredince güzel bölümler de peş peşe geldi. Bu diziye başlamak isteyenler varsa biraz sabretmeniz gerekecek, onu baştan söyleyeyim.

Başta Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar olmak üzere çok iyi bir oyuncu kadrosu vardı, herkes de karakterlerine çok yakışmıştı. Adalet, Ali İhsan ve diğerleri, hep özleyeceğim karakterler olacak.

Aslında sırf Karadeniz'in eşsiz büyüsü için de izlenebilecek bir dizi, ama bu saydığım faktörler de eklenince her yönüyle başarılı bir yapım çıktı ortaya. Bu arada izleyicilerin şive konusundaki yorumlarını görünce endişelendim, ama kötü değildi bence. Gerçi Karadenizli olmadığım için gözüme çarpan büyük bir şey olmadı.

Finali de beğendim açıkçası. Olaylar güzelce bağlandı ve hiçbir soru işareti kalmadı. Bu nedenle senaristleri bir kez daha tebrik ediyorum.

Sonuç olarak çok güzel bir işti ve harcanmayı hak etmemişti, ama böyle bir ortamda 20 bölüm yayınlanabilmesi da bir şeydir. Diziye başlamak isteyenler varsa kesinlikle önerir ve Sevdaluk defterini de kapatırım. :)

@denizz19
 
Son düzenleme: