nasıl süper gidiyor konuyumu diyorsun? reytinglerde değil ama konu olarak süper diyorsan, ogün yine bir 15 dakika baktım diziye muhtarı kovalıyorlardı iki yaşlı muhtarın peşindeydi,(o muhtarı leyla mecnunda değilde parmaklıklar ardında ekrem karakteriyle sevmiştim)Dizi süper gidiyor ama ilk 3'e giremedi @destere![]()
Diziden çok reklam izledik sanki ve sıkıcı oluyor. Bu bölüm geçen haftaya göre daha düşük tempoluydu. Bence düşüş kaçınılmaz ama inşallah yükselir. Ama sadece komediye sardılar ben dramasını seviyorum daha çok Sevdaluğun. İnşallah beni duyarlar ve drama da yaparlar artık.Geçen hafta da düzen çok iyiydi yine düştü, belli olmaz bence..
Kesinlikle drama olmalı ve bence drama bu dizinin ana damarı. Ayrıca yola çıkarken hem ağlatıp hem güldürecekler dediler. Ben hem ağlayıp hem gülüyordum ama artık sadece gülmek istemiyorum.Dram yanı 2 bölümdür pek yok gibi. Yani Orhan'ın kanseri ve Gülben ve Adaet ile olan sahneleri çok duygulandırmıştı ama 2 bölümdür @denizz19 senin de dediğin gibi dram sahnesi yok dizinin ve bence olması gerekiyor. Yani ben şu an izlerken iyi güzel buluyorum diziyi ama bir şey eksik sanki diyorum ve dram sahnesi. Yani dizinin drama da ihtiyacı var. Bu hali çok güzel ama bölüm içerisinde birkaç duygusal veya dramatik bir sahnenin yer alması gerek bence.![]()
Nasıl buldunvılşşşhhhtam sen kot kafaya göre
![]()
süper düşünmüş ali ihsan amca evlenme teklif etsem birine böyle yaparımKesinlikle drama olmalı ve bence drama bu dizinin ana damarı. Ayrıca yola çıkarken hem ağlatıp hem güldürecekler dediler. Ben hem ağlayıp hem gülüyordum ama artık sadece gülmek istemiyorum.
Nasıl buldun![]()
Aynen çok çapsız gibi.
Ben de Youtube kapalı nereden izleyeceğim fragmanı?Aynen çok çapsız gibi.![]()
Google açacaksın Sevdaluk 18.bölüm fragmanı yazacaksın o sana bulur.Ben de Youtube kapalı nereden izleyeceğim fragmanı?![]()
Tamam izlerim, yorumumu yaparım.Google açacaksın Sevdaluk 18.bölüm fragmanı yazacaksın o sana bulur.![]()