Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Dizi süper gidiyor ama ilk 3'e giremedi @destere :D
nasıl süper gidiyor konuyumu diyorsun? reytinglerde değil ama konu olarak süper diyorsan, ogün yine bir 15 dakika baktım diziye muhtarı kovalıyorlardı iki yaşlı muhtarın peşindeydi,(o muhtarı leyla mecnunda değilde parmaklıklar ardında ekrem karakteriyle sevmiştim)
o sahneye denk gelmiştim ama noldu o arada gerisini hatırlamıyorum sanırım biri tv yi kapattı :))

Lanet bir reklam düzeni vardı bugün yarın düşmesi muhtemel gibi.

20:03 Özet
20:34 Jenerik
20:36 Reklam
20:49 Reklam dönüşü
21:18 2 Dakika reklam
21:20 Reklam dönüşü
21:23 Reklam
21:34 Reklam dönüşü
22:02 Reklam
22:15 Reklam dönüşü
22:31 2 Dakika reklam
22:34 Reklam dönüşü
23:00 Reklam
23:13 Reklam dönüşü ve direk bitti.

@dizi kolik @mrt-06 :(

Geçen hafta da düzen çok iyiydi yine düştü, belli olmaz bence..
Diziden çok reklam izledik sanki ve sıkıcı oluyor. Bu bölüm geçen haftaya göre daha düşük tempoluydu. Bence düşüş kaçınılmaz ama inşallah yükselir. Ama sadece komediye sardılar ben dramasını seviyorum daha çok Sevdaluğun. İnşallah beni duyarlar ve drama da yaparlar artık. :(

Dram yanı 2 bölümdür pek yok gibi. Yani Orhan'ın kanseri ve Gülben ve Adaet ile olan sahneleri çok duygulandırmıştı ama 2 bölümdür @denizz19 senin de dediğin gibi dram sahnesi yok dizinin ve bence olması gerekiyor. Yani ben şu an izlerken iyi güzel buluyorum diziyi ama bir şey eksik sanki diyorum ve dram sahnesi. Yani dizinin drama da ihtiyacı var. Bu hali çok güzel ama bölüm içerisinde birkaç duygusal veya dramatik bir sahnenin yer alması gerek bence. :)

Ohoo fragman süper valla edalet ne karar verucek acep :A @dizi kolik in de dediği gibi dram olmalı,daha doğrusu sen diyordun ama bana kalırsa süper gidiyor dizi...

Dram yanı 2 bölümdür pek yok gibi. Yani Orhan'ın kanseri ve Gülben ve Adaet ile olan sahneleri çok duygulandırmıştı ama 2 bölümdür @denizz19 senin de dediğin gibi dram sahnesi yok dizinin ve bence olması gerekiyor. Yani ben şu an izlerken iyi güzel buluyorum diziyi ama bir şey eksik sanki diyorum ve dram sahnesi. Yani dizinin drama da ihtiyacı var. Bu hali çok güzel ama bölüm içerisinde birkaç duygusal veya dramatik bir sahnenin yer alması gerek bence. :)
Kesinlikle drama olmalı ve bence drama bu dizinin ana damarı. Ayrıca yola çıkarken hem ağlatıp hem güldürecekler dediler. Ben hem ağlayıp hem gülüyordum ama artık sadece gülmek istemiyorum.

vılşşşhhh :F tam sen kot kafaya göre :F
Nasıl buldun :D

Kesinlikle drama olmalı ve bence drama bu dizinin ana damarı. Ayrıca yola çıkarken hem ağlatıp hem güldürecekler dediler. Ben hem ağlayıp hem gülüyordum ama artık sadece gülmek istemiyorum.

Nasıl buldun :D
süper düşünmüş ali ihsan amca evlenme teklif etsem birine böyle yaparım :F