Biz sana şimdi bir tava hazırlayalım balığı kendin al
Bu arada Ata Demirer diziye pek yakışmış +komedi yanı da ağır basacak bu hafta daha da süper olucak tamda vize haftama geldi hee
Biz sana şimdi bir tava hazırlayalım balığı kendin al
Olur.Biz sana şimdi bir tava hazırlayalım balığı kendin al![]()
Aaa 1000.mesajda balıklarıda kargoluycamOlur.InşAllah 1000. yorumu da görür dizimiz ya.
![]()
Ama maç olmasa bu hafta rahat 4+ alırdık şimdi daha da zorlaştı gibi.Olsun mactan sonra epey suruyor kaldi ki sadece sevdaluktan calacak hali yokbelki hic calamaz 😉
Keşke gelmişken birkaç bölüm kalsa. Özledik Ata'yı.Başçavuş.![]()
Temelli girseydi ya diziye özledik Ata'yı ekranlarda.Keşke gelmişken birkaç bölüm kalsa. Özledik Ata'yı.![]()
Belki BKM Film'in hatırına dizi bitene kadar kalır.Temelli girseydi ya diziye özledik Ata'yı ekranlarda.![]()
Hayır konuk olarak geliyor sanmıyorum kalacağını.Belki BKM Film'in hatırına dizi bitene kadar kalır.Umarım öyle olur.
![]()
Kaç bölüm konuk kalacak peki?Hayır konuk olarak geliyor sanmıyorum kalacağını.![]()
Çok eminsin? Belki 2 bölüm kalacak.Tek bölüm.![]()
Bana öyle geliyor tek bölümlük iş o sarkıntılık nereye uzatacaklarÇok eminsin? Belki 2 bölüm kalacak.Ayrıca fragmanda askıntılık yapıyor, olaylar olaylar.
![]()
Sarkıntılıktan nikâh kıymaya kadar gider iş. 5 bölüm çıkar en az.Bana öyle geliyor tek bölümlük iş o sarkıntılık nereye uzatacaklarKalırsa sevinirim ama severim Ata'yı.
![]()
Aynen kalsın Vesile çok tatlı bir kadın yani Devin Özgür Çınar.Sarkıntılıktan nikâh kıymaya kadar gider iş. 5 bölüm çıkar en az.
Neyse umarız kalır, hem Eyvah Eyvah'da Demet ile iyi bir enerji yakalamıştı Ata..![]()
Daha önce demişimdir, Devin Özgür Çınar'ı çok beğeniyorum diye. Oyunculuğu muazzam bence. Şener Şen ile bir filmi vardı, Gönül Yarası diye.Aynen kalsın Vesile çok tatlı bir kadın yani Devin Özgür Çınar.Çok sempatik geliyor bana.
![]()