Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Off off duygusal sahneler Emine süpersin valla.

Çarşamba Kızılelma vardı nasıl unuttum ben heyecanlı fragmanı görünce unutmuşum.
İnşallah gün değişir dediğiniz gibi ama değişmessede netten izlemeye devam ederiz.:)

Emine'nin kocasını mi seviyo? Fragmandan öyle gözüküyor. :D
Yok aslında durum şu. Tayyar eskiden Nihan'ı yani Ali İhsan'ın kızına aşıktı. Ancak Nihan Rus bir adamla evlenir köyünü terkeder ancak kocası öldüğü için geri döndü köye. Yalnız şöyle bir durum var ki Tayyar'ın şimdiki eşi yani Emine, Nihan'a çok benziyor hatta aynı kişiler ama farklı karakterler. Tayyar sırf Nihan'a benzediği için Emine ile evlenmiş ve şimdi de Nihan gelince işler karıştı iyice. Anlatabildim mi ? :)

Yok aslında durum şu. Tayyar eskiden Nihan'ı yani Ali İhsan'ın kızına aşıktı. Ancak Nihan Rus bir adamla evlenir köyünü terkeder ancak kocası öldüğü için geri döndü köye. Yalnız şöyle bir durum var ki Tayyar'ın şimdiki eşi yani Emine, Nihan'a çok benziyor hatta aynı kişiler ama farklı karakterler. Tayyar sırf Nihan'a benzediği için Emine ile evlenmiş ve şimdi de Nihan gelince işler karıştı iyice. Anlatabildim mi ? :)
Anladım. Sağ ol. :)

Dizide komedi vardı azda olsa. Şimdi yeni senaristler sadece dram üzerinden gidecek gibi. Ya ben zaten Sevdaluk'dan memnundum. Reytingleri yapımdan değil kanalın yanlış politikalarından düştü. 5 kere reklam verip 5 beklersen sektörden hiçbir şey anlamıyorsun demektir. :)

İnş. dizi haftaya arttırır oranları. AB'de ilk kez 4'ün altına düştük ve bu düşüş çok kötü oldu...

Dizide komedi vardı azda olsa. Şimdi yeni senaristler sadece dram üzerinden gidecek gibi. Ya ben zaten Sevdaluk'dan memnundum. Reytingleri yapımdan değil kanalın yanlış politikalarından düştü. 5 kere reklam verip 5 beklersen sektörden hiçbir şey anlamıyorsun demektir. :)

İnş. dizi haftaya arttırır oranları. AB'de ilk kez 4'ün altına düştük ve bu düşüş çok kötü oldu...
Ağzına sağlık valla hislerime tercüman oldun. Kanal kaç kez reklam verdi tam anlıklar yükseliyor pat reklamlar. Geçen hafta ki gibi 75 dakika reklâmsız gitmeli. Senaristler dramaya gitsin daha iyi ben çok seviyorum dramasını :D

Arkadaşlar 31:10 saniyeden itibaren başlayan Emine karakterinin isyanını bir izleyin bakalım yorumlarınız nasıl olacak? Dün akşam çok duygulandım ben bu sahnede.

@xBUGRAx @xemrexxx @mrt-06 @kvp-medya @dizi kolik @KayıpSehir @sürgünüm @Billy Kane @Bully

Iki dakikanızı ayırırsanız sevinirim. :)

Son düzenleme: