Asaletim AVATARIMDA saklı diyorum. <3 <3sendeki asalet maşalalh asalet mermerci de bile yok![]()
Asaletim AVATARIMDA saklı diyorum. <3 <3sendeki asalet maşalalh asalet mermerci de bile yok![]()
Asaletim AVATARIMDA saklı diyorum. <3 <3
iyi çalışmışlar aferin
izledim güzel çekmişler ama 6 aylık çalışmaya kaliteyi korumalarını hatta daha iyilerini yapmalarını bekliyorumGerçekten şahane Atacan @xemrexxx birazdan izlesin de kalite görsün![]()
Eyvallah kankii olacak olacak 😀izledim güzel çekmişler ama 6 aylık çalışmaya kaliteyi korumalarını hatta daha iyilerini yapmalarını bekliyorum![]()
keşke kalitesine ulaşılamayacak tek dizinin karşısına konmasaydı diziEyvallah kankii olacak olacak 😀
izledim güzel çekmişler ama 6 aylık çalışmaya kaliteyi korumalarını hatta daha iyilerini yapmalarını bekliyorum![]()
He he ne kalite o kadar oyuncuyu doldursam ben de kalite olurumkeşke kalitesine ulaşılamayacak tek dizinin karşısına konmasaydı dizi![]()
videonun adında horon yazıyordu ilgimi çeker hepİzledin la gerçekten.
Vışşşş.
devir geniş arkadaşım şu an bile 5 sarayda çekiliyor diziHe he ne kalite o kadar oyuncuyu doldursam ben de kalite olurum![]()
İstersen muhteşem yüzyılın karşısına hiç dizi koymasınlar.keşke kalitesine ulaşılamayacak tek dizinin karşısına konmasaydı dizi![]()
İstersen muhteşem yüzyılın karşısına hiç dizi koymasınlar.
Muhteşem Yüzyıl'ın hala çok yüksek oranlar alıyor olmasının karşısında bu zamana kadar doğru dürüst proje yayınlanmamasıyla da mutlaka etkisi olduğunu biliyordursun.koysunlar ama ne bileyim pis yedili koysunlar vbbaşka gün daha iyi şansı olan dizileri boşuna harcamasınlar
![]()
Dizi harcanmiyor zaten gayet iyi basladi yarin da devami gelecekkoysunlar ama ne bileyim pis yedili koysunlar vbbaşka gün daha iyi şansı olan dizileri boşuna harcamasınlar
![]()
onlar my yüzünden yüksek alamayan işerMuhteşem Yüzyıl'ın hala çok yüksek oranlar alıyor olmasının karşısında bu zamana kadar doğru dürüst proje yayınlanmamasıyla da mutlaka etkisi olduğunu biliyordursun.
inşallahDizi harcanmiyor zaten gayet iyi basladi yarin da devami gelecek![]()
videonun adında horon yazıyordu ilgimi çeker hep
devir geniş arkadaşım şu an bile 5 sarayda çekiliyor dizi![]()
sen baya bu dizinin fanı olmuşsunEyvallah kankii olacak olacak 😀