Kesinlikle bu hafta yukselecekÇok iyi ya,beğendim fragmanı.Benim için üzülme gibi ağlak bir dizi yapmıyorlar isteyince kaliteli bir işte reyting alabiliyormuş demekki.
Biliyorum Fragmanın 47. saniyesin de sana gönderme var.izlemeyeceğimi biliyorsun atacan .ss
fragmanı da izlemedimBiliyorum Fragmanın 47. saniyesinde sana gönderme var.![]()
![]()
Ay ne halin varsa gör sana fazla gelir zaten Dizi bence.fragmanı da izlemedim![]()
ilk haftanın total oldu o kadro ve manzaraya rağmen bana göre değil fazla total benm için haklısınAy ne halin varsa gör sana fazla gelir zaten Dizi.![]()
![]()
Yuh. Sıfır virgül bilmem ne küsür fark var.ilk haftanın total oldu o kadro ve manzaraya rağmen bana göre değil fazla total benm için haklısın![]()
total totaldir ab ab küsüratı beni ilgilendirmezYuh. Sıfır virgül bilmem ne küsür.![]()
![]()
Çok Örnek'i var ağızımı açmıyım şimdi.total totaldir ab ab küsüratı beni ilgilendirmez![]()
Çok Örnek'i var ağızımı açmıyım şimdi.Neyse.
![]()
izlemeyeceğimi biliyorsun atacan .ss
misilleme mi istedin senHep sen mi etiketliycen.
Boşver. Ben Asaletimi koruycam.açsan noılacak açmasan nolacak .ss
Abi Fragman'a bakarsak galiba Stok'lu gidiyorlar....Çok iyi ya,beğendim fragmanı.Benim için üzülme gibi ağlak bir dizi yapmıyorlar isteyince kaliteli bir işte reyting alabiliyormuş demekki.
sendeki asalet maşalalh asalet mermerci de bile yokBoşver. Ben Asaletimi koruycam.
Abi Fragman'a bakarsak galiba Stok'lu gidiyorlar....
Kardeş havalar da düzelmeye başladı,stok bölümlerle birlikte artık bi sıkıntı yaşanmaz.Boşver. Ben Asaletimi koruycam.
Abi Fragman'a bakarsak galiba Stok'lu gidiyorlar....![]()