Aynen şu an izliyorum benimde tüylerim diken diken oldu.İçim resmen titredi, tüylerim diken diken oldu.
ağır total işi işteAynen şu an izliyorum benimde tüylerim diken diken oldu.
Lö MY'yi açıyorum ağılıyorum Sevdaluk'u açıyorum ağılıyorum ne iş anlamadım.@xemrexxx
Final drama ve komedi iyice harmanlanarak sunulmuş ve şuan için gayet iyi gidiyor. Ancak final sahnesi olay yaratmalı diye düşünüyorum.uy final nasıldır da @denizz19
Revan'ın dediği gibi ağla ağla içi çıkan izleyici tipiyim tam.ağır total işi işte
hepsi ölsün bence sen de depresyona girFinal drama ve komedi iyice harmanlanarak sunulmuş ve şuan için gayet iyi gidiyor. Ancak final sahnesi olay yaratmalı diye düşünüyorum.
Emre sinir etme benihepsi ölsün bence sen de depresyona gir
Yahu zaten moral çökük Çarşambalarım öksüz kaldı.
my bitince çarşamba dımdızlak kalacakYahu zaten moral çökük Çarşambalarım öksüz kaldı.
aynen diyeyim@xemrexxx muhteşem yüzyıl oyuncuları senaryomda çiğ çiğ yenildi buda sevdaluk Türkün uzayla imtihanı ve sihirli annemin intikamı
Çarşamba günleri 15-20 dakika sonra ölü doğum olacak artık.my bitince çarşamba dımdızlak kalacak
[HASHTAG]#ekraninenbuyukdizisimuhtesemyuzyil[/HASHTAG] bitmedi dahaÇarşamba günleri 15-20 dakika sonra ölü doğum olacak artık.
Yok artık 😱[HASHTAG]#ekraninenbuyukdizisimuhtesemyuzyil[/HASHTAG] bitmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?