Aynen şu an izliyorum benimde tüylerim diken diken oldu.İçim resmen titredi, tüylerim diken diken oldu.![]()
ağır total işi işteAynen şu an izliyorum benimde tüylerim diken diken oldu.
Lö MY'yi açıyorum ağılıyorum Sevdaluk'u açıyorum ağılıyorum ne iş anlamadım.@xemrexxx
Final drama ve komedi iyice harmanlanarak sunulmuş ve şuan için gayet iyi gidiyor. Ancak final sahnesi olay yaratmalı diye düşünüyorum.uy final nasıldır da @denizz19![]()
Revan'ın dediği gibi ağla ağla içi çıkan izleyici tipiyim tam.ağır total işi işte![]()
hepsi ölsün bence sen de depresyona girFinal drama ve komedi iyice harmanlanarak sunulmuş ve şuan için gayet iyi gidiyor. Ancak final sahnesi olay yaratmalı diye düşünüyorum.![]()
Emre sinir etme benihepsi ölsün bence sen de depresyona gir![]()
Yahu zaten moral çökük Çarşambalarım öksüz kaldı.
my bitince çarşamba dımdızlak kalacakYahu zaten moral çökük Çarşambalarım öksüz kaldı.![]()
aynen diyeyim@xemrexxx muhteşem yüzyıl oyuncuları senaryomda çiğ çiğ yenildi buda sevdaluk Türkün uzayla imtihanı ve sihirli annemin intikamı
Çarşamba günleri 15-20 dakika sonra ölü doğum olacak artık.my bitince çarşamba dımdızlak kalacak![]()
[HASHTAG]#ekraninenbuyukdizisimuhtesemyuzyil[/HASHTAG] bitmedi dahaÇarşamba günleri 15-20 dakika sonra ölü doğum olacak artık.![]()
Yok artık 😱[HASHTAG]#ekraninenbuyukdizisimuhtesemyuzyil[/HASHTAG] bitmedi daha![]()