İstediğin kadar kızdır ben Sevdaluğun bitmesine bir yandan üzülsem de bir yandan seviniyorum.sadece senin hafızanda![]()
İstediğin kadar kızdır ben Sevdaluğun bitmesine bir yandan üzülsem de bir yandan seviniyorum.sadece senin hafızanda![]()
showdan kurtuldu dizicikİstediğin kadar kızdır ben Sevdaluğun bitmesine bir yandan üzülsem de bir yandan seviniyorum.![]()
Eyvallah sağol bu akşam bakacağım
Final olur da izlemek isteyen olursa buyursunlar. @gözlemci @mrt-06 @dizi kolik @xemrexxx @Bully @sokak sanati @destere
yasaklı site 😱
Final olur da izlemek isteyen olursa buyursunlar. @gözlemci @mrt-06 @dizi kolik @xemrexxx @Bully @sokak sanati @destere
Yoo o amaçla yapmıyorum artık her gün 1 bölüm yayınlayacağım.Konuyu 1000 yapma çabaları.Biliyorum bu sahneyi.
![]()
Vadi'ye özendin yani.Yoo o amaçla yapmıyorum artık her gün 1 bölüm yayınlayacağım.![]()
Vadi ne alaka onu anlamadım ama takip ederim dediğin için beğendim.Vadi'ye özendin yani.Yap yap güzel olur.
Takip ederim..
Hani Vadi bölümünde en güzel sahneleri paylaşıyorlar ya ondan şey ettim. .ssVadi ne alaka onu anlamadım ama takip ederim dediğin için beğendim.![]()
Vadi bölümüne hiç girmiyorum ki oradan esinleneyimHani Vadi bölümünde en güzel sahneleri paylaşıyorlar ya ondan şey ettim. .ss
ben, kaliteden anlayan biri olarak ; sen niye şaşırdın beğenmeme ?
Yok genelde hep sinir edici yorumlar yaparsın da ondan şeettimben, kaliteden anlayan biri olarak ; sen niye şaşırdın beğenmeme ?![]()
yine sinir olmak istiyosun heralde.Yok genelde hep sinir edici yorumlar yaparsın da ondan şeettimAma beğenmene sevindim. Artık tüm bölümleri izlersin.
![]()