Sessiz Derbide Sessiz Sonuç! (Galatasaray 0-0 Beşiktaş)

Dev derbi sizce nasıl sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Yap şovunu aslan parçası...

İpten aldı Muslera...

Muslera bildiğimiz gibi...

Top sürekli bizde, genelde biz atak yapıyoruz ama öyle gümbür gümbür bir tempo da yapamadık bence şu ana kadar. Tabii seyircisiz maç, gündem de malum çok normal bu durum. İnşallah kazanırız bir şekilde. Trabzonspor’la Başakşehir’in de berabere kaldığı haftada kazanmamız şart...

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: Bully and MasacRE
Seyircili olsa maçı rahat alırdık. Neleri kaçırdık. Kafalar tam maçta değil, virüs etkilemiş.

Seyircisiz maçlar hep ev sahibi kazandı ama bunda böyle olacağını düşünmüyorum kısır bir maç bekliyorum başladığı gibi bile bitebilir (Galatasaray'ın yenileceğini düşünmüyorum)
Sivas'ta gollü beraberlik dedim burda bu buraya yorum yaptım mi şasmıyor haftaya yorum yapmayacagim :(

Seyirci olsa yüzde yüz galip geleceğimiz maçta 2 puan bıraktık ve şampiyonluk yolunda yara aldık. TFF'yi kınıyorum, yazık oldu..

Neyse hayırlısı olsun, bitmiş bir şey yok. Zor ama yine başarabiliriz, Galatasaray'ın olduğu yerde umut tükenmez..

Lig bir an önce ertelenmeli, seyircisiz maçın hiçbir zevki yok. Ek olarak kulüplerin geliri açısından da bu karar alınmalı.

İlk yarıyı izledim ve hiç zevk vermedi maç, ikinci yarıyı izlemedim bu yüzden. Fatih Terim'in yaptığı açıklamarı doğru buldum.

Futbola ara verilmeli ve daha uçuşlar tam kapanmadna ülkesine gitmek isteyen futbolcular varsa gitmeliler.

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961