Seri Katil Temalı Dizi The Fall'un Kadrosu Şekillendi! Hangi Oyuncu, Hangi Rolde?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,710
Reaksiyon puanı
132,725
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
BBC'nin yeni yayın döneminde ekranlara sunacağı dizilerinden The Fall'un çekimleri sürerken, bir yandan da psikolojik gerilim türündeki dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor.


Allan Cubbit'in (The Runaway, Murphy's Law, Prime Suspect) senaryosunu kaleme aldığı The Fall, Belfast ve çevresinde cinayetler işleyen bir seri katil ve soruşturmadan sorumlu olan bir kadın dedektif şefi üzerine odaklanıyor.
.

The X-Files dizisindeki Dana Scully karakteriyle tanıdığımız Gillian Anderson ana kadın karakter olan dedektif şefi Stella Gibson'ı canlandırırken, son dönemde ABC'nin fantastik dizisi Once Upon a Time'da izlediğimiz Jamie Dornan (şerif Graham) Belfast ve çevresinde kurbanlarını seçen seri katil Paul Spector'u oynayacak. Spector, büyük ve karmaşık cinayet soruşturmasında PSNI'a (Kuzey İrlanda Polis Teşkilatı) yardım etmek için gelen dedektif şefi Gibson'ın takibinde olacak. Hollyoaks'ın eski oyuncularından Gerard McCarthy ise Kevin McSwain karakteriyle geçtiğimiz aylarda dizi kadrosuna katılan bir başka isim olmuştu.


The Fall'ın oyuncu kadrosuna katılan diğer isimlere bakalım. İrlandalı aktris
Séainín Brennan (Hidden) seri katil Spector'un hedefi haline genç bir kadın Liz Tyler karakterini canlandırırken, Hollyoaks'ın Cheryl Brady'si Bronagh Waugh ise seri katilin karısı Sally-Ann Spector rolüyle karşımızda olacak.


Yine Hollyoaks dizisinden tanıdığımız
Emmett Scanlan ve Karen Hassan ikilisi dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında yer alıyor. Scanlan, dedektif şefi Gibson ile birlikte faili meçhul cinayeti araştıran dedektiflerden biri olan Glen Martin'i oynarken, Hassan ise Paul Spector'un dikkatini çekecek genç bir muhasebeci Annie Brawley karakterini canlandıracak. Niamh McGrady (Holby City), John Lynch (The Jury, The Passion) ve Archie Panjabi (The Good Wife) oyuncu kadrosunda göze çarpan diğer isimler.


Gub Neal ve Julian Stevens'ın yapımcılığını üstlendiği; Allan Cubitt, Justin Thomson-Glover ve Patrick Irwin'in idari yapımcı olarak projenin başında oldukları The Fall'ın çekimleri Belfast, Kuzey İrlanda'da gerçekleştiriliyor. İlk etapta beş bölümden oluşacak dizinin sene sonlarına doğru, kış aylarında
BBC Two ekranlarında prömiyerini yapması bekleniyor.