BEN de gizliyorum ama forum dışında,bu forum benim evim gibi artık herkes biliyo ne olduğumuYok ama gizlemeye çalısıyor artık yalnız tekrar açık etmeye başlar yakında güreşçi bir avatar koydumu tamam ayoll
BEN de gizliyorum ama forum dışında,bu forum benim evim gibi artık herkes biliyo ne olduğumuYok ama gizlemeye çalısıyor artık yalnız tekrar açık etmeye başlar yakında güreşçi bir avatar koydumu tamam ayoll
Hahah Aaa evet kibarsın ama sahtekarlar genelde dolandırıcağı insanlara karşı çok kibar olur muş dikkat et serhatBEN de gizliyorum ama forum dışında,bu forum benim evim gibi artık herkes biliyo ne olduğumu
AHAHAHAHAAHHH Çiğdem ya neler buluyorsunHahah Aaa evet kibarsın ama sahtekarlar genelde dolandırıcağı insanlara karşı çok kibar olur muş dikkat et serhat
1:10
Oha, avatarımdaki tosunun, Şener Şen'den esinlendiğini biliyor muydun?Hahah Aaa evet kibarsın ama sahtekarlar genelde dolandırıcağı insanlara karşı çok kibar olur muş dikkat et serhat
1:10
Aaa bencede ama hani yılan ölür içinden bin yılan çıkar
BİZ DE tek tek başlarını ezerizAaa bencede ama hani yılan ölür içinden bin yılan çıkar@xemrexxx de geberince ortaya bir sürü junior xemrexxx çıktı
Ama bunu diyende ona özeniyorduBİZ DE tek tek başlarını ezeriz
kiM kime özeniyor beAma bunu diyende ona özeniyordu
xemrexxx e hatta daha ileri gidip oğlana kanca atıyordun zor kaçtıkiM kime özeniyor be
ÖZENMEK DEĞİL BENİMKİSİ,sadece tavlamaya çalıştım ne var bunda,kıskanma bizixemrexxx e hatta daha ileri gidip oğlana kanca atıyordun zor kaçtı
Ondan daha iyilerine layıksın ona mı kaldınÖZENMEK DEĞİL BENİMKİSİ,sadece tavlamaya çalıştım ne var bunda,kıskanma bizi
Bİ görseydim de sonra karar verirdim ben,belki yakışıklı nerden biliyosunOndan daha iyilerine layıksın ona mı kaldın
Fotosunu atmıştımya cnmBİ görseydim de sonra karar verirdim ben,belki yakışıklı nerden biliyosun
o sayılmaz ben gerçek fotosnu isterimFotosunu atmıştımya cnm
Ben gördüm kendisini ama bir gün sen de görürsün belkio sayılmaz ben gerçek fotosnu isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?