Evet, rakamlarla aramda inanılmaz bir enerji varrica ederim bayağı dikkatlisin bu konularda
Eski mesleğimden dolayı rakam takıntım var
Evet, rakamlarla aramda inanılmaz bir enerji varrica ederim bayağı dikkatlisin bu konularda
evet evet kesinlikle sinsirellaaaaaForumun zaten kapanma olayları gündeme geliyordu tüy dikeriz bu hamleyle
neydi eski meslekEvet, rakamlarla aramda inanılmaz bir enerji var
Eski mesleğimden dolayı rakam takıntım var
Hahah Sizi destekliyorumevet evet kesinlikle sinsirellaaaaa
thanks you tatlım,iyiki varsınHahah Sizi destekliyorum
Sizi hayırlısıyla admin yapalım zaten bir ayağım Çukur da bavulumu alır gönül rahatlığı ile giderimthanks you tatlım,iyiki varsın
Türkçesini anlatmak zor olacakneydi eski meslek
anladım sayılır şuan ne iş yapıyorsunTürkçesini anlatmak zor olacak
Şirket işleri. Yönetimde de çalıştım.
Kağıt işleri, bütçe, rakam vs işlerinin içindeydim ve dikkat gerektiren bir iş. Burdaki haftalık enlerde de çok deyinirim mesaj sayı durumlarıma ama bazen kötü görünüyor farkındayım. Bu hafta çok deyinmedim Frenliyecem kendimi
sen olmazsan bu forum olur mu sanıyosun,otur oturduğun yereSizi hayırlısıyla admin yapalım zaten bir ayağım Çukur da bavulumu alır gönül rahatlığı ile giderim
Öğretmenim ama paskalyadan sonra bir proje işine girecem. Yine okul ile alakalı ama bir süre sınıf öğretmenliği yapmayacağım.anladım sayılır şuan ne iş yapıyorsun
bravo valla,sen öğretmenlik mezunusun galibaÖğretmenim ama paskalyadan sonra bir proje işine girecem. Yine okul ile alakalı ama bir süre sınıf öğretmenliği yapmayacağım.
Bizim burda nekadar fazla mesleğin olursa okadar iyi Farklı işlerde çalışmayı seviyorum
Bu avatar ile alayınızı dolandırıp siteyi ele geçirebilirim.@DarkLegenD İle Adminlik sınavına sokalım sizi
Evet, foruma üye olduğumda son senedeydim üniversitede oyüzdende 1 sene sonrasında 1000'ler kulübüne girmiştim.bravo valla,sen öğretmenlik mezunusun galiba
Ahh tşşkler cnm Kısmet bakalım ama bu forum hep dursun isterim yanı biz olsakta olmasakta kapanmaz inş çocuklarımızda gelsinsen olmazsan bu forum olur mu sanıyosun,otur oturduğun yere
Ne öğretmeni ya, dedikodu için geliyor foruma ahahaha.bravo valla,sen öğretmenlik mezunusun galiba
Aaa tövbe bismillah 😱😱😱Bu avatar ile alayınızı dolandırıp siteyi ele geçirebilirim.
inşallah canım bende isterim hep yaşamasınıAhh tşşkler cnm Kısmet bakalım ama bu forum hep dursun isterim yanı biz olsakta olmasakta kapanmaz inş çocuklarımızda gelsin
Ben bu tepkiye niye kahkaha attım ahaahaAaa tövbe bismillah 😱😱😱
yok be deme öyleNe öğretmeni ya, dedikodu için geliyor foruma ahahaha.
Seni forumdaki resimler bölümünde paylastığım resimlere havale ediyorumNe öğretmeni ya, dedikodu için geliyor foruma ahahaha.