Hahah Aaa İhsan beyi kaldırm ışsın vlla komedyenliğin gitmişBen bu tepkiye niye kahkaha attım ahaaha
Hahah Aaa İhsan beyi kaldırm ışsın vlla komedyenliğin gitmişBen bu tepkiye niye kahkaha attım ahaaha
ben bi yanlIşını görmedim şuana kadarAa, yalan mı? Tam bir entrikacı.
Sen bakma ona. Ben bir çok kişiyle paylaşım yapmıştım sınıftan zamanındayok be deme öyle
Kimse senin eline su dökemezAa, yalan mı? Tam bir entrikacı.
BEN KAÇIRDIM deseneSen bakma ona. Ben bir çok kişiyle paylaşım yapmıştım sınıftan zamanında
Avatarımdan dolayı ön yargılısın bence.Kimse senin eline su dökemez
Geçen sene forum dışında paylaşımlarım olmuştu. Samimi olduklarımla paylaşmıştım. Forumda da bir kaç yere resim paylaştım sınıf içi ve öğrencilerle dışardaykenBEN KAÇIRDIM desene
Komedyenlik avatar ile olmaz canım, espritüelliğe aynen devam.Hahah Aaa İhsan beyi kaldırm ışsın vlla komedyenliğin gitmiş
merak ettim şimdiGeçen sene forum dışında paylaşımlarım olmuştu. Samimi olduklarımla paylaşmıştım. Forumda da bir kaç yere resim paylaştım sınıf içi ve öğrencilerle dışardayken
Herkesin vardır görünmeyen bir tarafı.ben bi yanlIşını görmedim şuana kadar
Yoo hal ve hareketlerinden belli ediyorsun.Avatarımdan dolayı ön yargılısın bence.
Kendi resmimi değil ama. Sadece okulu falanmerak ettim şimdi
Heee KENİDİNİ SANDIMKendi resmimi değil ama. Sadece okulu falan
Olur olur mesajlar avatarlarımızla uyum sağlıyorKomedyenlik avatar ile olmaz canım, espritüelliğe aynen devam.
NE KOYARSA ona göre biri olduğunu sanmışsın sende hepOlur olur mesajlar avatarlarımızla uyum sağlıyor
Amerikan güreşçisi koyuyordun parlakçı olarak görüyordum seni İhsan bey ile komedyen olarak gördüm ama şuan sahtekar olarak görüyorum @serhatt
Hahah evet ama espi parlakçılardan haberin olsun @DarkLegenDNE KOYARSA ona göre biri olduğunu sanmışsın sende hep
Yok ama gizlemeye çalısıyor artık yalnız tekrar açık etmeye başlar yakında güreşçi bir avatar koydumu tamam ayollŞİMDİ saf mı değiştirdi