@Dosi cim beni nasıl mutlu ettin anlatamam,benimle alakalı bu konuyu açtığın için çok teşekkür ederim.Hediyelerime de bayıldım,bende seninle sohbetten çok keyif alıyorum iyi ki varsın
teşekkür ederim tatlım🙂,inşallah olurum favori üyede,artık hakettiğimi düşünüyorumAaa son haftalar iyi çıkış yakaladın @serhatt favoride olursun yakında
Kenanımız partine hazırlanmış
İyi yönde gelişmeler var bir dahakı seçimlerde olursun gibi düşünüyorum sen kavgasız sohbetlerine devam etteşekkür ederim tatlım🙂,inşallah olurum favori üyede,artık hakettiğimi düşünüyorum
Kenan için de teşekkür ederim,beni onurlandırdı partime gelmeyi kabul ederek
kavga edicek bi durum yok,olursa ederim yani kendimi savunma açısındanİyi yönde gelişmeler var bir dahakı seçimlerde olursun gibi düşünüyorum sen kavgasız sohbetlerine devam et
Aaa ozaman herşeyin içine edersinkavga edicek bi durum yok,olursa ederim yani kendimi savunma açısından
BU bahsettiğin ne seçimi tam olarak,önemine göre kavga etmemeye özen gösteririmAaa ozaman herşeyin içine edersinOkadar .çabala son düzlüğe gelince yuvarlan
Aaa işte adminimiz Atacan gelsin favorilere o karar veriyor genelde üyelerle uyum sağlayanlar 1 tık önde oluyor buda ip ucum olsunBU bahsettiğin ne seçimi tam olarak,önemine göre kavga etmemeye özen gösteririm
teşekkür ederim ipucu için daha dikkatli olucam artıkAaa işte adminimiz Atacan gelsin favorilere o karar veriyor genelde üyelerle uyum sağlayanlar 1 tık önde oluyor buda ip ucum olsun
Aaa vlla bilemiyorum ki cnm bu yaz ayında bekliyoruz bakalım , yönetim işleriyle o ilgileniyor özledikte gelir umarım yakındateşekkür ederim ipucu için daha dikkatli olucam artıkatacan bey ne zaman gelirler
gelsin de bi terfi aliyim bendeAaa vlla bilemiyorum ki cnm bu yaz ayında bekliyoruz bakalım , yönetim işleriyle o ilgileniyor özledikte gelir umarım yakında
nasıl oucak o
Bende güzel sözlerin için teşekkür ederim@Dosi cim beni nasıl mutlu ettin anlatamam,benimle alakalı bu konuyu açtığın için çok teşekkür ederim.Hediyelerime de bayıldım,bende seninle sohbetten çok keyif alıyorum iyi ki varsın
Hallederiz cnm birbirinizin yardımcısı yada ortağı olursunuznasıl oucak o
rica ederimBende güzel sözlerin için teşekkür ederim
Dün farkettim mesaj sayını ve dünden beri pusuda bekledim 3000 olmanı
olur,yap bu işiHallederiz cnm birbirinizin yardımcısı yada ortağı olursunuz
Forumun zaten kapanma olayları gündeme geliyordu tüy dikeriz bu hamleyleolur,yap bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?