Serenay Sarıkaya 'Bergen' Filminden Ayrıldı! Kimin Adı Geçiyor?

Serenay Sarıkaya'nın açıklaması:

2582242974942808085.jpg

Beceremezdi zaten acı ve çile çekmiş bir kadını.
Ama Demet'im öyle bir döktürür ki ahhh :bhr: :bhr: :bhr: :bhr:
Melisa Şenolsun, Melis Sezen ya da Burcu Biricik daha uygun olur aslında. Demet Evgar’dan emin olamadım...
Çok sevdiğim ve tüm şarkılarını dinlediğim Bergen'i Serenay canlandırmayacağı için sevindim.
Yalnız yazılan gerekçe pek inandırıcı gelmedi. Ocak 2020'de açıklanmıştı ve yaz ayından bu yana da bir sürü diziler çekilmekte. Pandeminin sadece bu filmi etkilemesi garip olmuş.
Şu filmin çekilip yayınlandığı günü görür müyüz acaba Serenay Sarıkaya 'yı yakıştırmıştım rolüne😉
Sanki Serenay daha uygundu bu role bilemedim pek.
Bergen'e ses ve tip olarak Serenay daha çok benziyordu. Demet'in oyunculuğuna diyecek laf olamaz ama ben Serenay'ı tercih ederdim.
Umarım Demet Evgar olur da film gerçekten içimize işler. :Z Yaşı biraz büyük ama halledeceklerdir.
Demet Evgar çok iyi bir oyuncu ama Bergen ile uzaktan yakından alakası yok. Bu tarz biyografi filmlerinde çekilecek olan kişiye benzerlik olması çok önemli. Serenay Sarıkaya oyunculuk anlamında Bergen'i yansıtabilir miydi yoksa Bergen'i Mira-Duru kıvaminda ergen sımarık bir sekilde mi canlandırırdı bilemiyorum ama en azından Bergen'e benzerlik anlamında Demet Evgar'dan daha çok benzediği aşikar. Yine de acele etmeden castı belirlemeleri lazım.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Serenay balonunun gitmesi iyi olmuş ama Demet Evgar'ın Bergen'i oynamak için yaşı uygun değil gibi. Onun yerine 30 yaşlarında olan bir oyuncuyla anlaşmaları daha doğru olur.

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking