- Reaksiyon puanı
- 79,167
- Puanı
- 1,060
Zerresi umrumda değilKurtlar Vadisi daha da iyidir ilk 97 bölümden bahsediyorum tabi![]()
YASAK ELMA >>>>>>> kv
Zerresi umrumda değilKurtlar Vadisi daha da iyidir ilk 97 bölümden bahsediyorum tabi![]()
Ayy sanane bee genetik mirasima sen hiç bir zaman ortak olamayacaksınAyol saysa ne olacak antrapozuna girmedin mi sen@xemrexxx
Olmayan genetiğine kalmadım seninAyy sanane bee genetik mirasima sen hiç bir zaman ortak olamayacaksınKıskanma
![]()
Sağlılıklı bi erkek 80ninde de baba olabilirOlmayan genetiğine kalmadım senin![]()
Elindeki toprağın kıymetini bilmezsen başkaları sürer o toprağı böyleSağlılıklı bi erkek 80ninde de baba olabilirTohum var da tohumu ekecek toprak yok toprak
![]()
Verimsiz topraksınElindeki toprağın kıymetini bilmezsen başkaları sürer o toprağı böyle![]()
Verimden kastın neVerimsiz topraksınAncak beton dökülür
![]()
Konuda ne yazıyorVerimden kastın ne![]()
Ayol saysa ne olacak antrapozuna girmedin mi sen@xemrexxx
Sevişin rahat edinAyy sanane bee genetik mirasima sen hiç bir zaman ortak olamayacaksınKıskanma
![]()
Corona sana ugramadi galibaSevişin rahat edin![]()
Çocuk yapıp başına bela mı alcan, eğlencene bakKonuda ne yazıyor![]()
Mumla arar beniSevişin rahat edin![]()
Kız @serhatt aids hepatit A b c hiv deli dana domuz gribi vb. Her türlü virüs var sana geçer inş llahCorona sana ugramadi galiba![]()
Cocuk velihattırÇocuk yapıp başına bela mı alcan, eğlencene bak![]()
Siz bi etkinlik yapsanıza buluşsanız filanİkinizden de kurtulsam
![]()
Amin çekiyorsun galiba
Ben sen miyimKız @serhatt aids hepatit A b c hiv deli dana domuz gribi vb. Her türlü virüs var sana geçer inş llah![]()