- Reaksiyon puanı
- 68,648
- Puanı
- 1,060
Zerresi umrumda değilKurtlar Vadisi daha da iyidir ilk 97 bölümden bahsediyorum tabi
YASAK ELMA >>>>>>> kv
Zerresi umrumda değilKurtlar Vadisi daha da iyidir ilk 97 bölümden bahsediyorum tabi
Ayol saysa ne olacak antrapozuna girmedin mi sen @xemrexxxKüçük dokunuşlarini saydı mı??
Ayy sanane bee genetik mirasima sen hiç bir zaman ortak olamayacaksın KıskanmaAyol saysa ne olacak antrapozuna girmedin mi sen @xemrexxx
Olmayan genetiğine kalmadım seninAyy sanane bee genetik mirasima sen hiç bir zaman ortak olamayacaksın Kıskanma
Sağlılıklı bi erkek 80ninde de baba olabilir Tohum var da tohumu ekecek toprak yok toprakOlmayan genetiğine kalmadım senin
Elindeki toprağın kıymetini bilmezsen başkaları sürer o toprağı böyleSağlılıklı bi erkek 80ninde de baba olabilir Tohum var da tohumu ekecek toprak yok toprak
Verimsiz topraksın Ancak beton dökülürElindeki toprağın kıymetini bilmezsen başkaları sürer o toprağı böyle
Verimden kastın neVerimsiz topraksın Ancak beton dökülür
Konuda ne yazıyorVerimden kastın ne
Ayol saysa ne olacak antrapozuna girmedin mi sen @xemrexxx
Sevişin rahat edinAyy sanane bee genetik mirasima sen hiç bir zaman ortak olamayacaksın Kıskanma
Corona sana ugramadi galibaSevişin rahat edin
Çocuk yapıp başına bela mı alcan, eğlencene bakKonuda ne yazıyor
Mumla arar beniSevişin rahat edin
Uğrasa da uğramasa da @xemrexxx için değişen bi şey olmaz kiCorona sana ugramadi galiba
Kız @serhatt aids hepatit A b c hiv deli dana domuz gribi vb. Her türlü virüs var sana geçer inş llahCorona sana ugramadi galiba
Cocuk velihattır Bu dünyadan bir serhatt geçti demek istemıyormusunÇocuk yapıp başına bela mı alcan, eğlencene bak
Siz bi etkinlik yapsanıza buluşsanız filan İkinizden de kurtulsam
Amin çekiyorsun galiba
Ben sen miyimKız @serhatt aids hepatit A b c hiv deli dana domuz gribi vb. Her türlü virüs var sana geçer inş llah