Serdar Aziz, Galatasaray'da!

Hajularım yanlış anlaşılma olmasın Serdar kötü bir oyuncu değil kesinlikle. Sakatlık yaşamazsa inşallah Galatasaray'da da başarılı olacağını düşünüyorum. Benim demek istediğim bedava N'Koulou ve Van der Wiel'ler varken neden Serdar ve Gökhan Gönül gibi oyunculara fazla para verelim?
Abi bizim seçme şansımız yok. Bu saydığın adamlar keriz mi Galatasaray'a gelsin? Avrupa yok bişey yok. Takımın vizyonu yok, hedefi yok. Yok oğlu yok yani. :)

Takımda Semih Kaya varken Serdar Aziz'e burun kıvıran benimle ahbaplık edemez :A

Hayırlı olsun da bu konuşulan rakamlar umarım doğru değildir. Daha yeni avrupadan kesik yemiş takımız biz neyimize 5-6 milyon gibi rakamlarla oyuncu transfer etmek? Bir de Serdar Aziz yani tamam iyi topçu ama o kadar etmez hele yabancı sınırlaması da yokken.

Van der Wiel'i de fener almış abi demin ntv spor altyazı geçti.
Onun konusunu açıyordum ben de. :)

Eğer doğruysa şaşırdım gs biraz fazla yuklenmiş ; @sürgünüm iyi yirttiniz bahsedilen rakamlar cok yuksekti kesinlikle ederi bu degil ayrica bahsedildigi gibi öyle ust duzey bir stoperde degil cok daha iyileri bulunabilir hele de bu maliyete

Eğer doğruysa şaşırdım gs biraz fazla yuklenmiş ; @sürgünüm iyi yirttiniz bahsedilen rakamlar cok yuksekti kesinlikle ederi bu degil ayrica bahsedildigi gibi öyle ust duzey bir stoperde degil cok daha iyileri bulunabilir hele de bu maliyete
N'Koulou'yu alabilirsek (ki çok yakın) üzülmem. Fakat giderde adı sanı duyulmamış birini alırsak o zaman daha iyisini kaybettik diyerek üzülürüm tabi ki.

N'Koulou'yu alabilirsek (ki çok yakın) üzülmem. Fakat giderde adı sanı duyulmamış birini alırsak o zaman daha iyisini kaybettik diyerek üzülürüm tabi ki.
Bildiğim oda yuksek omza parası iatiyormuş aslında biz alsak çok iyi olur niye gundeme gelmedi hic bilmiyorum

O para ve üstüne verilen oyunculara gerçekten yazık. Sonra neden takımda maddi sorunlar var deniyor.

Bence iş yapamayacak ama umarım ben yanılırım.

Vay be şaşırdım Galatasaray dan beklenmiyecek bir hamle geldi tabi bonservis bedeli yüksek ve artı olarak 3 oyuncu vermişler enazından onların maaş yükünden kurtulmuşlar hayırlı olsun.