Bende oyumu değiştirdim salı yaptım..Sen de oyunu değiştir kısmından salı ya çevirebiliyorsun abla.Bence Salı
Bende oyumu değiştirdim salı yaptım..Sen de oyunu değiştir kısmından salı ya çevirebiliyorsun abla.Bence Salı
Salı.@hayret bi şey @denizz19 @Atlass @Gerekli24 @Hazem @soo @Emre Ozansoy @Angelica @serhatt @12.Adam @Zeyno45 @slhttnmtl @Abdülhey @Burak97 @Klaus @Gizmen @elvissman @Alos @seyfullXh @Doğan @Nikos litas
(Bu oylamayı eskiden açtığım için diğer günlerde bulunmaktadır.Şu anlık kanalın sadece 2 günü boş var.)
ARKADAŞLAR OY VERENLER OYUNU DEĞİŞTİREBİLİR?
SİZCE ÇARŞAMBA MI ?
YOKSA SALI MI ?
Bende oyumu değiştirdim salı yaptım..Sen de oyunu değiştir kısmından salı ya çevirebiliyorsun abla.
Çarşamba demişim hâlâ çarşamba diyorum@hayret bi şey @denizz19 @Atlass @Gerekli24 @Hazem @soo @Emre Ozansoy @Angelica @serhatt @12.Adam @Zeyno45 @slhttnmtl @Abdülhey @Burak97 @Klaus @Gizmen @elvissman @Alos @seyfullXh @Doğan @Nikos litas
(Bu oylamayı eskiden açtığım için diğer günlerde bulunmaktadır.Şu anlık kanalın sadece 2 günü boş var.)
SİZCE ÇARŞAMBA MI ?
YOKSA SALI MI ?
Bence Çarşamba@hayret bi şey @denizz19 @Atlass @Gerekli24 @Hazem @soo @Emre Ozansoy @Angelica @serhatt @12.Adam @Zeyno45 @slhttnmtl @Abdülhey @Burak97 @Klaus @Gizmen @elvissman @Alos @seyfullXh @Doğan @Nikos litas
SİZCE ÇARŞAMBA MI ?
YOKSA SALI MI ?
Salı olsa dayanamaz dizi çarşamba da aynı şekilde gelmesiyle gitmesi bir olacak dizi ye benziyor@hayret bi şey @denizz19 @Atlass @Gerekli24 @Hazem @soo @Emre Ozansoy @Angelica @serhatt @12.Adam @Zeyno45 @slhttnmtl @Abdülhey @Burak97 @Klaus @Gizmen @elvissman @Alos @seyfullXh @Doğan @Nikos litas
SİZCE ÇARŞAMBA MI ?
YOKSA SALI MI ?
Hangi güne gelse illa ki izlenecek harika bir dizi olacak...Salı olsa dayanamaz dizi çarşamba da aynı şekilde gelmesiyle gitmesi bir olacak dizi ye benziyor
Keşke Akrepi başka güne koysalar cuma günü olmalıydı bu diziHangi güne gelse illa ki izlenecek harika bir dizi olacak...
Ama yapacaklarını sanmıyorum..Evet Öyle olsa daha iyi olurdu.Keşke Akrepi başka güne koysalar cuma günü olmalıydı bu dizi
İstanbullu Gelin cuma olmuştu. Bunu da ona benzeten çok. Akrep diğer günlerde ne yapardı bilmiyorum ama Seni Çok Bekledim cuma olurdu sanki.Ama yapacaklarını sanmıyorum..Evet Öyle olsa daha iyi olurdu.
Cuma gününe yazılmıştı seni çok Bekledim ama geç kalınca hangi güne konulacağı belli değilİstanbullu Gelin cuma olmuştu. Bunu da ona benzeten çok. Akrep diğer günlerde ne yapardı bilmiyorum ama Seni Çok Bekledim cuma olurdu sanki.