Bilmiyorum nenem izlemiyorum diziyi başrol Özcan ondan izlemiyorumnefret ediyorum o adamdan bıkmadı da kendine genç rolü yazmaktan
Bilmiyorum nenem izlemiyorum diziyi başrol Özcan ondan izlemiyorumnefret ediyorum o adamdan bıkmadı da kendine genç rolü yazmaktan
Geri açtım. Bari bitireyim bu bölümüİnşAllahh yaa
Kadirin annesinin evlendiği adam varya Mustafa uğurlu canlandırıyor o
Nenem tanıtımı izledim dizinin orada gördüm ondan sordum o mu diyeİzlemediğin diziymi soruyon bana yaa genç değil ki rolü ama yaaaa
Yoo ondan çok daha yetenekli erkek oyuncular varYüzük ortaya çıktı yine
------
Gençlerden iş çıkmıyosa yalııııııım
Geri açtım. Bari bitireyim bu bölümü
Nenem tanıtımı izledim dizinin orada gördüm ondan sordum o mu diye
Mustafa Uğurlu babasını değil kayınbabasını öldürdü?Hadi bakalım şuan dedenin cenazesi var
Hee tmm
Mustafa Uğurlu babasını değil kayınbabasını öldürdü?
Nenem tanıtımı izledim dizinin orada gördüm ondan sordum o mu diye
------
Yoo ondan çok daha yetenekli erkek oyuncular var
Yalım?
Ben bilmiyorum ki, izlemedim yaşlı adamı ama Mustafa Uğurlu, Kadir'in üvey babası? Kız sen nasıl izledin. @Zeyno45 bizi aydınlatHaa ben babası sanıyordum
Ben bilmiyorum ki, izlemedim yaşlı adamı ama Mustafa Uğurlu, Kadir'in üvey babası? Kız sen nasıl izledin. @Zeyno45 bizi aydınlat
Başını izlememiştim. Kafam karıştı ama fikrimi değiştirdim. Dizi iyiymişErol la Ayliz kardeş bu net .. Ama babaları aynı mı belli değil Kadiri süt annesine kim verdi orası muallak onu da sadece süt anne ve kocası biliyordur kesin ki o kişi de Mustafa Uğurlu @Dosi
Erol la Ayliz kardeş bu net .. Ama babaları aynı mı belli değil Kadiri süt annesine kim verdi orası muallak onu da sadece süt anne ve kocası biliyordur kesin ki o kişi de Mustafa Uğurlu @Dosi
Bu işler böyle yeğeeeeen artık erkekler kızı yaşındaki kadınlarla evleniyor demeseydin tabiii ama malesef öyleTürkü Turan'ın rolü şaşırttı. O kocası Kadir'in kardeşi falan mı acaba? Garip baktı Cenazede.
------
Küçük yeğenim Özcan Deniz yani Kadir karakteri annesi ile konuşurken 'bu annesi değildir, bu kadından daha yaşlı' dedi ve Ayliz ile gelinlikçide karşılaştıkları sahnede 'bu kızı galiba dedi' Ben de yok, sevdiği kadın deyince 'Aralarında kaç yaş var' diye sordu@Alos @Zeyno45 @Angelica @Tolstoyevski @Aserat @Özgür
Türkü Turan'ın rolü şaşırttı. O kocası Kadir'in kardeşi falan mı acaba? Garip baktı Cenazede.
------
Küçük yeğenim Özcan Deniz yani Kadir karakteri annesi ile konuşurken 'bu annesi değildir, bu kadından daha yaşlı' dedi ve Ayliz ile gelinlikçide karşılaştıkları sahnede 'bu kızı galiba dedi' Ben de yok, sevdiği kadın deyince 'Aralarında kaç yaş var' diye sordu@Alos @Zeyno45 @Angelica @Tolstoyevski @Aserat @Özgür
AhahahahahaBu işler böyle yeğeeeeen artık erkekler kızı yaşındaki kadınlarla evleniyor demeseydin tabiii ama malesef öyle
Vay be, tek sahnede anladımEvet kocası Kadirin kardeşi
bak bak yeğene bak sen yaa
Ahahahahaha
Yok yok 'bu sadece dizi, burda yaş farkı yok dedim'
Vay be, tek sahnede anladım
------
@Emre Ozansoy sen diziyi izliyormusun?
Son sahnede anlamadım. O yüzük kimden düştü? Serkan mı yoksa Ayliz'den mi?Anlarsın dabii kızz
Çantayla gelen çocuk vardı ya ondan düştü sanırım takıların içinde o yüzükte vardıSon sahnede anlamadım. O yüzük kimden düştü? Serkan mı yoksa Ayliz'den mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?