Star Seni Çok Bekledim - Dizi Yorumları

Reactions: Zeyno and Angelica
Erol la Ayliz kardeş bu net .. Ama babaları aynı mı belli değil Kadiri süt annesine kim verdi orası muallak onu da sadece süt anne ve kocası biliyordur kesin ki o kişi de Mustafa Uğurlu @Dosi

Reactions: Angelica and Dosi
Erol la Ayliz kardeş bu net .. Ama babaları aynı mı belli değil Kadiri süt annesine kim verdi orası muallak onu da sadece süt anne ve kocası biliyordur kesin ki o kişi de Mustafa Uğurlu @Dosi
Başını izlememiştim. Kafam karıştı ama fikrimi değiştirdim. Dizi iyiymiş

Ben izlemem o ayrı ama şansı bol olsun

Reactions: Angelica and Zeyno

Depremde ölü çocuk çıktıysa anne öyle sanmıştır belki

Reactions: Zeyno
Türkü Turan'ın rolü şaşırttı. O kocası Kadir'in kardeşi falan mı acaba? Garip baktı Cenazede.
------

Küçük yeğenim Özcan Deniz yani Kadir karakteri annesi ile konuşurken 'bu annesi değildir, bu kadından daha yaşlı' dedi ve Ayliz ile gelinlikçide karşılaştıkları sahnede 'bu kızı galiba dedi' Ben de yok, sevdiği kadın deyince 'Aralarında kaç yaş var' diye sordu
@Alos @Zeyno45 @Angelica @Tolstoyevski @Aserat @Özgür

Son düzenleme:
Bu işler böyle yeğeeeeen artık erkekler kızı yaşındaki kadınlarla evleniyor demeseydin tabiii ama malesef öyle

Reactions: Dosi and Angelica

Evet kocası Kadirin kardeşi

bak bak yeğene bak sen yaa

Reactions: Zeyno and Dosi
Reactions: Angelica and Zeyno