Kaç olarak tahmin ettiler?
Konuda detaylı sayı yazmıyor ondan sordum bir tahmin yapmıştım ondan sordum acaba benim sayıda tutuyor muKonusu açıldı.
Mesajda benimde tahminim bulunuyor acaba bu sayı tutuyor mu bilmiyorum ondan sayıyı sordum
Ankete oy kullanan 2 kişi vardı. @denizz19 un ismine bakma, onunki dalavere.Mesajda benimde tahminim bulunuyor acaba bu sayı tutuyor mu bilmiyorum ondan sayıyı sordum
Ben anketi farketmedim ama mesaja yazdım sayılmaz mıAnkete oy kullanan 2 kişi vardı. @denizz19 un ismine bakma, onunki dalavere.
Cidden yazmışsın.Ben anketi farketmedim ama mesaja yazdım sayılmaz mı
Ben anketi farketmedim aslında yoksa oraya da yazardım konuya herkes yazınca yeterli olur sandım sağlık olsunCidden yazmışsın.https://fav10.net/forum/threads/sen-olsan-bari-1-ay-İçinde-ne-kadar-İzlenir.270125/#post-3119083
Bu kararı vermek bana düşmez. Adminimiz @mrt-06 halletsin durumu.
Dur bi cevap bekleyelim. @mrt-06 dan.Ben anketi farketmedim aslında yoksa oraya da yazardım konuya herkes yazınca yeterli olur sandım sağlık olsun
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız o tahmin tutmuş mu onuda bilmiyorum sayı olarak kaçta durduDur bi cevap bekleyelim. @mrt-06 dan.
Bilmiyoruz ki.Yalnız o tahmin tutmuş mu onuda bilmiyorum sayı olarak kaçta durdu
1 gün kala 133 yazmıştılar ondan sonrada kaç oldu bilmiyorum ondan sordumBilmiyoruz ki.Ben kimin kazandığından emin olunca bıraktım izlemeyi.136-137 olması gerekiyor.
Günde 3 milyon izleniyor. 136'da bitmiştir.1 gün kala 133 yazmıştılar ondan sonrada kaç oldu bilmiyorum ondan sordum
1 gün kala 133 yazmıştılar ondan sonrada kaç oldu bilmiyorum ondan sordum
Anlamadım ne oluyor.Günde 3 milyon izleniyor. 136'da bitmiştir.
Olmamış.Anlamadım ne oluyor.
Ankete oy kullanmamış ama 135 diye yorum yazmış yani o da kazanmış aslında ama tek sorun ankete oy kullanmaması burda da sen devreye giriyosun Atoşum.Anlamadım ne oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?