Kaç olarak tahmin ettiler?
Konuda detaylı sayı yazmıyor ondan sordum bir tahmin yapmıştım ondan sordum acaba benim sayıda tutuyor muKonusu açıldı.![]()
Mesajda benimde tahminim bulunuyor acaba bu sayı tutuyor mu bilmiyorum ondan sayıyı sordum
Ankete oy kullanan 2 kişi vardı. @denizz19 un ismine bakma, onunki dalavere.Mesajda benimde tahminim bulunuyor acaba bu sayı tutuyor mu bilmiyorum ondan sayıyı sordum![]()
Ben anketi farketmedim ama mesaja yazdım sayılmaz mıAnkete oy kullanan 2 kişi vardı. @denizz19 un ismine bakma, onunki dalavere.![]()
Cidden yazmışsın.Ben anketi farketmedim ama mesaja yazdım sayılmaz mı![]()
Ben anketi farketmedim aslında yoksa oraya da yazardım konuya herkes yazınca yeterli olur sandım sağlık olsunCidden yazmışsın.https://fav10.net/forum/threads/sen-olsan-bari-1-ay-İçinde-ne-kadar-İzlenir.270125/#post-3119083
Bu kararı vermek bana düşmez. Adminimiz @mrt-06 halletsin durumu.![]()
Dur bi cevap bekleyelim. @mrt-06 dan.Ben anketi farketmedim aslında yoksa oraya da yazardım konuya herkes yazınca yeterli olur sandım sağlık olsun
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız o tahmin tutmuş mu onuda bilmiyorum sayı olarak kaçta durduDur bi cevap bekleyelim. @mrt-06 dan.![]()
Bilmiyoruz ki.Yalnız o tahmin tutmuş mu onuda bilmiyorum sayı olarak kaçta durdu![]()
1 gün kala 133 yazmıştılar ondan sonrada kaç oldu bilmiyorum ondan sordumBilmiyoruz ki.Ben kimin kazandığından emin olunca bıraktım izlemeyi.
136-137 olması gerekiyor.
![]()
Günde 3 milyon izleniyor. 136'da bitmiştir.1 gün kala 133 yazmıştılar ondan sonrada kaç oldu bilmiyorum ondan sordum![]()
1 gün kala 133 yazmıştılar ondan sonrada kaç oldu bilmiyorum ondan sordum![]()
Anlamadım ne oluyor.Günde 3 milyon izleniyor. 136'da bitmiştir.![]()
Olmamış.Anlamadım ne oluyor.![]()
Ankete oy kullanmamış ama 135 diye yorum yazmış yani o da kazanmış aslında ama tek sorun ankete oy kullanmaması burda da sen devreye giriyosun Atoşum.Anlamadım ne oluyor.![]()